מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות ריכוז וזיכרון - דחוףרמי01/06/2008
שלום דר
אני סובל מחרדות ונוטל כ 10 מג ציפרלקס כשנתיים .
אני סובל לאחרונה מעייפות , ותשישות ובנוסף מבעיית ריכוז וזיכרון .
אני סטודנט וכשאני קורא בספר לאחר חצי עמוד אני לא זוכר מה קראתי או שלא מצליח
להיות מרוכז ולא מבין את החומר שקראתי . זה קורה לי המון וזה לא חומר שקשה לי ללמוד אותו פשוט לקרוא ולזכור .
אני שוכח כל מה שקראתי לאחר כמה שורות
בבקשה עזרתך
1 האם יש טיפול לבעייתי
2 יש תוסף שנקרא BOSTER שמכיל בתוכו כמה צמחים כמו תמצית ג'ינקו בילובה ,תמצית ג'נסינג סיברי , תמצית ג'נסינג קוריאני ,תמצית גוארנה ,תמצית פרולה ,תמצית צינית פרגוואי
האם ניתן במקביל לקחת צמחי מרפא אלו עם ציפרלקס ?
תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות ריכוז וזיכרון - דחוף
05/06/2008לרמי שלום
לא ברור לי מדוע אתה סובל מכל הדברים שהזכרת. האם זה חלק מדיכאון, או מתזונה לא נכונה? לדעתי קודם אתה צריך להיבדק ע"י רופא ולקבל את התרשמותו. לגבי השאלות על תוספי מזון ניתן לומר שאין התנגדות גורפת לדבר עם כי יש הרבה מאוד סוגים של תוספי מזון.
לא מכיר boxer
תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ לאון
רמי05/06/2008שלום פרופ
בהמשך לתשובתך אני לא סובל מתזונה לקויה וכבר בדקתי את הנושא
אני סובל גם מדיכאון שכנראה גורם לי לבעיות זיכרון וריכוז , האם יש לך המלצה לצמח מרפא מסוים שיכול לעזור לי ? קארתי באינטרנט שלא כדאי לקחת גינקו בילובה עם ציפראלק זה יכול לגרום לתופעת סרוטונין סינדרום
נא תשובתך
אני צריך את עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ לאון
08/06/2008לרמי שלום
ginko biloba מוזכר לעיתים קרובות בספרות הפופולרית. אין ממש אודבות למה הוא טוב. הדבר הצמחי היחיד עליו יש הוכחות של יעילות בדיכאון הוא היפריקום-remotiv* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)