מומחה לטיפול תרופתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מומחה לטיפול תרופתי
    רחל
    02/06/2008

שלום רב,
    מבקשת תעזרו לי לאתר רופא מומחה לתרופות והידע שלו נוגעים גם לבעייה נויירולוגית ופסיכיאטרית והשלכות גופניות או בעייה הקשורה למערכת קרישת דם, וכן השלכות וסימפטומים גם למערכת העיכול. זה דחוף, מודה לכם מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מומחה לטיפול תרופתי

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה

רחל
    03/06/2008

מבקשת שלא תתעלמו מבקשתי, אני כבר לא יודעת למי לפנות, רופא, או גורם מתאים שירכז מגוון בעיות שציינתי בהודעה הקודמת. יש לכם רעיון?
    עלי לציין שטיפול תרופתי עד עתה לא עזר (כמספר שנים) ויש לי חשש כבד שרק התייחסות רצינית לכל התחלואים יהיה מועיל.
    מי מטפל באופן הזה? יש בכלל דבר כזה?
    אם אין, מה עלי לעשות. כמו שציינתי מדובר בבעייה הדורשת התייחסות, פסיכיאטרית, נוירולוגית ופנימאית כראה( קרישות, ומערכת עיכול)
    מודה לכם מראש
    אמא ללא הפסקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחה לטיפול תרופתי

05/06/2008

לרחל שלום
    אנחנו לא נותנים המלצות אישיות על מטפלים בפורום. את יכולה לבדוק ב אתר של ההסתדרות הרפואית בישראל, באתר דורטורס או באתר של מיינד קליניק.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו