מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מומחה לטיפול תרופתירחל02/06/2008
שלום רב,
מבקשת תעזרו לי לאתר רופא מומחה לתרופות והידע שלו נוגעים גם לבעייה נויירולוגית ופסיכיאטרית והשלכות גופניות או בעייה הקשורה למערכת קרישת דם, וכן השלכות וסימפטומים גם למערכת העיכול. זה דחוף, מודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה
רחל03/06/2008מבקשת שלא תתעלמו מבקשתי, אני כבר לא יודעת למי לפנות, רופא, או גורם מתאים שירכז מגוון בעיות שציינתי בהודעה הקודמת. יש לכם רעיון?
עלי לציין שטיפול תרופתי עד עתה לא עזר (כמספר שנים) ויש לי חשש כבד שרק התייחסות רצינית לכל התחלואים יהיה מועיל.
מי מטפל באופן הזה? יש בכלל דבר כזה?
אם אין, מה עלי לעשות. כמו שציינתי מדובר בבעייה הדורשת התייחסות, פסיכיאטרית, נוירולוגית ופנימאית כראה( קרישות, ומערכת עיכול)
מודה לכם מראש
אמא ללא הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה לטיפול תרופתי
05/06/2008לרחל שלום
אנחנו לא נותנים המלצות אישיות על מטפלים בפורום. את יכולה לבדוק ב אתר של ההסתדרות הרפואית בישראל, באתר דורטורס או באתר של מיינד קליניק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)