החלפת סרוקסט בפריזמה עקב השמנה

מנהל הפורום

ד"ר בן עמית
ד"ר בן עמית
053-6834250
לקביעת תור אצל ד"ר בן עמית
053-6834250 ללא פרסום בפורום
 
  • החלפת סרוקסט בפריזמה עקב השמנה
    ליאת
    10/02/2019

    במשך ארבע שנים לקחתי כדור סרוקסט 40 מ"ג ביום ובתקופה הזאת עליתי 30 קילו . ללא שינוי תזונה או שינוי בכושר . התרופה גרמה לחילוף חומרים איטי והייתי הולכת לשירותים פעם בשבוע בממוצע . הכדור גרם גם לעליה בלחץ הדם וכולסטרול ולעייפות תמידית וזומביות הרופאה המליצה לי על החלפת הכדור לפריזמה 20 מג ואמרה שהכדור הזה לא משמין ובעל תופעות לוואי מעטות וחולפות לאחר מספר ימים . האם פריזמה באמת לא כדור משמין ? וזה הפתרון הטוב ביותר עבורי?
    תודה רבה .

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • סרוקסט, פריזמה והשמנה

    ד"ר בן עמית
    15/03/2019

    שלום ליאת,
    תודה על השאלה ומתנצל על המענה המאוחר. אכן, לסרוקסט יתרונות רבים, אולם יכול להוביל לעצירות כפי שתיארת, ישנוניות ועליה במשקל. פריזמה הוא טיפול מאותה משפחה, שאני מסכים עם הרופאה המטפלת שיש לצפות שיוביל לפחות תופעות לוואי כגון אלה. מקווה שההחלפה עברה בשלום - מוזמנת לעדכן. תודה, ד"ר עמית

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


