לוסטרל- טשטוש ראייה מרחוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוסטרל- טשטוש ראייה מרחוק
    דליה
    17/02/2019

שלום, התחלתי טיפול בלוסטרל לטיפול בהתקפי חרדה. נטלתי 1/2 כדור של 50 מ"ג. תופעות הלוואי ישנוניות, סחרחורת ושמתי לב שהראייה מרחוק קצת מטושטשת. למשל קריאת תרגום מהטלוויזיה. האם טשטוש הראייה זו תופעה שתחלוף? האם להחליף כדור? בעלון התרופות רשום שבמקרה של ראייה מטושטשת יש לפנות לרופא. נא עזרתכם בהקדם. המון תודה, דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוסטרל- טשטוש ראייה מרחוק

הוספת תגובה

• טשטוש ראיה תחת לוסטרל

ד``ר בן עמית
    15/03/2019

שלום דליה,
    תודה על פנייתך, התנצלותי על משך הזמן עד למענה, ומקווה שהנושא נבדק. אם רלוונטי, מדובר בתופעת לוואי לא נפוצה אבל מוכרת; ישנה התרגלות מסויימת, אבל יתכן והבעיה תמשיך, ויהיה צורך בהחלפת תרופה. לוסטרל הוא טיפול מצויין להתקפי חרדה, ואני מקווה שתמצאי לבסוף מה שיתן לך מזור. בברכה, ד"ר עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוסטרל- טשטוש ראייה מרחוק

דליה
    15/03/2019

תודה לך על תשובתך. החלפתי מאז תרופה לציפרלקס. סהכ התופעות יותר קלות וישנה הקלה למעט לחץ שאני חשה בלסתות. התחלתי כדור שלם של 10 מג לפני יומיים. האם לחץ בלסת ווקליקים משונים זו תופעה שתחלוף? מיואשת מהמחשבה להחליף שוב כדור... המון תודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ בלסתות בתחילת ציפרלקס

ד``ר בן עמית
    30/03/2019

שלום דליה,
    מתנצל על התשובה המאוחרת; אני מניח שכעת את יודעת אם זה חלף או לא. בעקרון בתחילת טיפול יש החמרה במתח ובחרדה, ולכן יש תקווה שזה יחלוף... אשמח לשמוע אם אכן חל שיפור. בברכה, ד"ר עמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו