אובססיה גובל בסכיזופרניה- אבחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובססיה גובל בסכיזופרניה- אבחון
    אני
    20/03/2019

שלום רק אני אשה מבוגרת .אובחנתי בגיל 30 אך בגיל 40 זה החמיר האוסידי .כעת איך אומרים הצרות בצרורות.ירדה לי השמיעה. ממש יש לי בדיקה.שאני לא שומעת מה קופאית פקידה או עובדת אחרת,אני שואלת את עצמי אולי אמרה משהו לא טוב.ואני מרבה לשאול.מה אמרת ומסבירה בלי בושה שהשמיעה לא טובה אצלי. האם האוסידי גובל בסכיזופרניה . בגלל שאני אומרת לעצמי אולי אמרו לי משהו לא טוב ,ואני לא שומעת טוב.ברוב המקרים תמיד פקיד או קופאי מתלונן אם יש כסף קטן וכו לכן זה מעורר בי עוד יותר מחשבה אולי פלטה משהו לא טוב.ואפילו שאנו לא מכירות אישית .האם זה סכיזופרניה ? מלב זה אין לי דמיונות רק אובססיות חזקות .תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• OCD וסכיזופרניה

ד``ר בן עמית
    30/03/2019

שלום,
    אני מאוד מודה לך על השיתוף; נשמע שאת בחרדה. קשה לאדם לאבחן סכיזופרניה בעצמו, ולמרות שלא תיארת משהו שנשמע אופייני לסכיזופרניה, אני מאוד ממליץ לפנות לפסיכיאטר ולקבל אבחון מקצועי. אשמח לסייע, אם מעוניינת. בהצלחה, ד"ר עמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו