הפסקת נטילת ציפרלקס- ייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת נטילת ציפרלקס- ייעוץ
    רעות מנשרי
    23/03/2019

שלום, אני נוטלת ציפרלקס מספר שנים ובחודשיים האחרונים הורדתי כמובו בהדרגה ממינון של 10 מג ל5 מג. את הכדור אני לוקחת סמוך לשעות השינה. כבר תקופה ארוכה שקשה לי לקום בבוקר ואני סובלת מעייפות במשך שעות היום. מה ניתן לעשות?
    אני מעוניינת להפסיק עם הכדור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפסקת ציפרלקס

ד``ר בן עמית
    30/03/2019

שלום רעות,

באופן עקרוני ציפרלקס אינה תרופה מרדימה במיוחד, ולכן אני לא בטוח אם השפעתה קשורה בקושי שלך לקום בבוקר; יתכן וגופך מרגיש את הירידה במינון נוגד הדכאון, וגם זה חלק מהסיבה. הפסקת הטיפול או החלפתו תלויה בהיכרות איתך, עם הסיבה לטיפול מלכתחילה, שגרת יומך ומצבך קודם הטיפול, ולכן קשה לי לייעץ בפורום, כי זאת שאלה ספציפית. אשמח להפגש אם מעוניינת בייעוץ יותר פרטני. בברכה, ד"ר עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת ציפרלקס- ייעוץ

רעות מנשרי
    02/04/2019

הבנתי שיש כדורים טבעיים בשם "לשיאה" מתמצית לבנדר. המטרה שלי היא כן לרדת מהכדור ולהתרגל לאמציים טבעיים בלבד. האם לדעתך שווה לנסות לקחת אותה או תוספים אחרים טבעיים לטיפול בחרדה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיאה

ד``ר בן עמית
    04/04/2019

הי רעות,
    לצערי לא קיבלתי פידבקים טובים על יעילות הליסאה, אבל בהחלט לא יזיק לדעתי לנסות... אני לא מכיר הרבה אחרים - אולי ולריאן, ורמוטיב - אבל כאמור היעילות לא מדהימה, לצערי. בהצלחה, ד"ר עמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת ציפרלקס- ייעוץ

רעות מנשרי
    13/04/2019

ניסיתי לפנות אל רופא המשפחה שלי ולפסיכיאטר ושניהם לא מכירים את הלשיאה. למיטב הבנתי הלשיאה ניתנת אך ורק באמצעות מרשם מהרופא. אם כך ממי אני יכולה לבקש מרשם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו