הפסקת נרדיל בעקבות דימום מוחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת נרדיל בעקבות דימום מוחי
    גיא
    06/04/2019

שלום רב מזה כ5 שנים מטופל בתרופה מדור ישן הנקראת נרדיל לאחרונה לאחר כאבי ראש וצוואר עזים במשך שבועיים התגלה אצלי דימום מכלי דם בראש ודלקת בכלי הדם. הוחלט על הפסקת הטיפול במיידית. עברתי חודש וחצי של בירורים וניקיון הגוף שזה היה גיהנום לא אוכל לא נהנה מכלום מעשן המון הודרתי 12 קילו ממשקלי. לפני יום אחרי פגישה אצל פסיאטר הוחלט על שימוש בלוסטרל במינון הדרגתי עד שאגיע ל200 מג וזה יהיה המינון. על הלוסטרל הוחלט בעקבות בדיקה שביצעתי בשם פנרג'ן שבה בודקים דרך הדנא את מידת הצלחת הטיפול על מגוון רחב של תרופות ובסוף מקבלים דוח שמפרט את הסיכויחם של כל תרופה. מה שכן התחלתי לפני כיומיים את הלוסטרל במינון של 50 מג ואני אעלה הדרגתית. מאז שהתחלתי אני מרגיש החמרה במצב. ואלפרליד כבר לא מזיז לי אין לי תיאבון, סבלנות, ריכוז, מנוחה, חשק לכלום. האם זה תקין? האם יש משהו זאפשר לקחת להקלה כי ממש קשה לי
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי לוסטרל

ד``ר בן עמית
    27/04/2019

גיא היקר,
    מצטער לשמוע על התלאות שעברת. בקצרה - אכן צפויה החמרה בזמן תחילת הטיפול בלוסטרל, כולל החמרה בחרדות. מכיוון שקשה לך, אני חושב שכדאי להיות בקשר יותר רציף עם איש מקצוע. אם מעוניין - אשמח לעמוד לשירותך ולהסביר יותר. בהצלחה, ד"ר עמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו