מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטילה יתר מכוונת של תרופה אנטי דכאוניתלין08/04/2019
שלום רב
אני בת 36 לפני מס שבועיות פוטרתי ממקום עבודה בעקבות ריב עם האחראי עליי באותו יום כתבתי כמה דברים עליו בפייס תגובות לתמונות שלו וכמה הודעות לחבריו בפייס על כמה בנאדם רע הוא....ביקש שאמחק ומחקתי מה שיכולתי אתמול מתקשר אליי מגשר שאמר שיש תאריך תביעה ושאם אני רוצה נגיע להסכם....אני מאוד מאוד בלחץ מהעניין גם אם יתבע אותי כספית אין לי מה לתת לו כולה מקבלת נכות אין לי נכסים בנוסף אין לי שום תמיכה משפחתית וגם הוריי מבוגרים וחלים.
בקיצור שאלתי כך בגלל שאיני יודעת איך אוכל להתמודד חשבתי ליטול כמה עשרות כדורי נוגדי דכאון שהצטברו אצלי? אם אעשה זות האם אאושפז בעל כוריחי? בהנחה שאם לא אמות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות עם לחץ
ד``ר בן עמית14/04/2019לין היקרה,
נשמע שאת במצוקה גדולה. צר לי שלא יכולתי לענות קודם, אבל פורום זה לא מיועד למקרי חירום. לצערי אין לי דרך ליצור איתך קשר, אחרת כך הייתי עושה; לכן אני מקווה שמצבך נכון לעכשיו לא התדרדר, ושאת קוראת הודעה זו. אם כך - קודם כל - הרגעי. פגיעה כלכלית ומשפטית תמיד עוברת, אולם פגיעה בבריאות - לפעמים סופית. ראיתי מאות מקרים של ייאוש, שלאחר חודש חלף, והוביל לחיים ארוכים ומאושרים. אז אני מאוד ממליץ שלא. נקודתית באשר לשאלתך - אם תקחי עשרות כדורים נוגדי דכאון, עושי להגרם לך נזק, שאינו רק מוות - למשל - הכבד שלך עשוי לההרס ותזדקקי להשתלה, יהיה לך דימום מוחי ותהפכי למשותקת, וכיו"ב. ואז תהיה לך גם את הבעיה המשפטית, שתראה פתאום קטנה מאוד, וגם נכות לצמיתות. אף אחד לא יאשפז אותך בכפיה, גם אם תהיי אובדנית, כי את לא במצב פסיכוטי. פשוט תהיי מאושפזת במחלקה פנימית, בחדר עם קשישים, ועם צינורות בכל מיני מקומות. אז אנא שקלי מחדש. ואם צריכה - את יודעת את הטלפון שלי, אשמח להפגש ולייעץ. בברכה, ד"ר עמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אורח14/04/2019הפורום הזה זה לא המקום, אבל את מתארת מצוקה נוראית וצריכה פתרון, אז אני מקווה שמנהל הפורום יכניס את תגובתי.
איך שתיארת את הבוס שלך, הוא לא הבן אדם הכי טוב בעולם בלשון המעטה ולכן עכשיו הוא מנסה להפחיד אותך ולנקום, וזאת מן הסתם למרות שיודע על הנכות ועל הקשיים שלך. אבל אין לך מה לפחד ממנו, או מעורכי דין ומגשרים מטעמו, אין לו על מה לתבוע אותך ואם ינסה יפסיד במשפט ודווקא הוא זה שצריך לפחד מתביעה מצידך.
לכן אל תשתפי פעולה עם שום מגשר, תבהירי לו בצורה חד משמעית שאין לך על מה לעשות איתו הסכמים ולא תשלמי לו אגורה גם אם יהיה מאוד מפחיד.
במקביל כדאי לך לבדוק איך אפשר לקבל ייעוץ משפטי בחינם - יש כמה אפשרויות כאלה במיוחד אם את סובלת מנכות. בייעוץ המשפטי יוכלו לבסס את מה שכתבתי כאן שאין לו עילה לתביעה ואולי אפילו יעזרו לך להגיש תביעה נגדית, שזאת הדרך הכי טובה להתגונן במקרה הזה. ואיך שאת מתארת את המצב ואת ההתנהגות של הבוס שלך, עורך דין מתנדב עם טיפה נסיון ימצא על מה לתבוע אותו כשתספרי לו את כל הסיפור עם כל הפרטים.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)