גמילה מתרופת ויאפקס- בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מתרופת ויאפקס- בירור
    אלי
    21/04/2019

שלום.
    אני לוקח ויאפקס במינון של 150 מ"ג ביום ומעוניין להפסיק. הבנתי שקשה להפסיק עם התרופה הנ"ל ולכן אני רוצה לעשות את זה כמה שיותר בהדרגתיות בשביל שהגמילה לא תהיה קשה. מהי הדרך המומלצת לגמילה? כלומר לאיזה מינונים לרדת כל פעם ולמשך כמה זמן?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ויפאקס

ברוך
    24/04/2019

לא מוכרח להיות קשה להפסיק עם ויפאקס.
    אני ירדתי מויפאקס פעמיים, פעם אחת ממינון של 300 מ"ג ופעם שניה ממינון של 150 מ"ג ולא היה קשה. כן היו תחושות של עצבנות ועוד תחושות מוזרות אבל קשה זה לא היה.
    מה שכן, כשמפסיקים עם תרופה כזאת ולא מתחילים תרופה אחרת במקום, הדיכאון או החרדה עלולים לחזור כעבור זמן מה. לא בגלל התרופה אלא בגלל המחלה. וזה באמת קשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת מינון ויאפקס

ד``ר בן עמית
    27/04/2019

אלי היקר,
    אין מתכון אחד, וחשוב לדעתי לעשות בליווי איש מקצוע, כדי שיוכל לשים לב להתדרדרות, לענות על שאלות ולשמור על הבטיחות. באמת שלצערי קשה לי לתת עכשיו נוסחה, זה אינדיבידואלי, תלוי בתרופות נוספו ובמצב הקליני, וכו'. בהצלחה, ד"ר עמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו