גמילה הדרגתית מויפקס- התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה הדרגתית מויפקס- התייעצות
    אור
    28/04/2019

שלום רב,
    אני לוקח כמה שנים ויפקס XR 150 בעקבות חרדות
    בחצי שנה האחרונה ירדתי בליווי רופא למינון של 75
    במקביל התחלתי טיפול בשיחות ויש שיפור הדרגתי וחיובי
    אני רוצה לנסות להגמל מהתרופה ופניתי להומאופתית שרקחה לי פורמולה טבעית
    ניסיתי להיגמל אבל הרגשתי רעידות, עצבנות וקשיים בשינה.
    היא אמרה לי לשקול לצרף לפורמולה היפריקום אך במקביל אמרה להתייעץ עם רופא כי הוא עשוי להביא למצב של סינדרום סרוטוניםן
    האם ניתן לשלב אותו ביחד כחלק מהגמילה? ( למשל ברגע שארד ל37.5 מ"ג אז לפצות על כך בשליש מהמינון המקובל של היפריקום)
    האם ניתן בכלל להיגמל מויפקס? זה נתן לי תחושה שזה בלתי אפשרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ויפאקס

ברוך
    01/05/2019

בתור מי שלקח הרבה שנים ויפאקס ועדיין לוקח, אני יכול להגיד בוודאות שאפשר להיגמל ממנו. עשיתי את זה פעמיים, אכן יש תופעות גמילה שונות ועצבנות היא אחת מהן, אבל כמה שזה לא נעים בסוף זה עובר.
    שאלה אחרת היא האם הדבר כדאי. גם אני ניסיתי כל מיני פתרונות הומאופטיים, במהלך השנים הייתי אצל כמה הומאופטים ומומחים אלטרנטיביים אחרים ולצערי זה הביא מעט מאוד תועלת אם בכלל. אני מבין בהחלט את הרצון למצוא פתרון טבעי ללא תרופות, אבל להבדיל מהרבה תרופות אחרות, ויפאקס היא לא תרופה מפחידה ולא גורמת תופעות לוואי קשות, אז אם היא עוזרת לך אולי שווה לך להמשיך.
    לגבי היפרקום, אני יודע שכן יכולה להיות בעיה לשלב עם ויפאקס, עדיף שהרופא יענה בוודאות. לי אישית היפרקום לא ממש עזר, אבל כידוע על כל אחד זה משפיע אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו