מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימבלטהאבי06/06/2008
שלום רב,
אני בן 26, סובל מפיברומיאלגיה- כאבי פרקים ושרירים כבר 8 שנים.
בנוסף בארבע שנים האחרונות אני סובל ממחשבות טורדניות שבאות עם חרדה.
נטלתי במשך שנה ציפרלקס שעזר מאד למחשבות ולחרדות, אך לא לפיברומיאלגיה.
קיבלתי לאחרונה המלצה(מראומוטולוג) על הכדור סימבלטה שיעיל במצבים של פיברומיאלגיה.
השאלה שלי האם הסימבלטה יכול לעזור גם במצב של המחשבות והחרדות?
דבר נוסף, הציפרלקס פגע לי בזקפה ובחשק המיני, האם זה אומר שכך יהיה גם עם הסימבלטה.
תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימבלטה
ד''ר אירנה נתנאל07/06/2008רועי שלום,
סימבלטה יעילה מאוד בטיפול בחרדות ומחשבות טורדניות. לא צפויות הפרעות בתפקוד המיני.
בנוסף, הייתי מציעה לך לשלב טיפול תרופתי עם תרפיה התנהגותית -קוגניטיבית (CBT).
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם סימבלטה אין אורגזמה
דלית18/10/2009אני משתמשת כבר כמעט שנה ובאופן ברור יש עליה במשקל + חוסר יכולת להגיע לאורגזמה מלאה..
יש גירוי מיני אך אין את האורגזמה עצמה..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות.
אישתו של נ'04/10/2010סימבלטה היא תרופה נהדרת אבל בהחלט גורמת לירידה בחשק המיני ולהפרעה בזיקפה. בעלי נוטל אותה כבר 3 שנים ובמיוחד בשנה וחצי האחרונה אנו סובלים מתופעת הלוואי הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימבלטה לפיברומילגיה ודיכאון
מיה20/03/2009שלום רב, לאחר שימוש של כ8 חדשים בציפרלקס נגד דיכאון, חלה הרעה במצבי ולמרות שאני לוקחת למיקטל 200מ"ג ביום, עדיין מרגישה חוסר איזון, שמתבטא בשינו מדכאון ל"היי" בתגובה לטריגרים של שינויים בחיי. בנוסף לכך יש לי פיברומיאלגיה כבר שנים רבות. הומלץ לי להחליף את הציפרלקס לסימבלטה, להפחתת כאבים אשר נוצרים בגלל מתחים ולחצים נפשיים. האם זה באמת מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימבלטה לפיברומילגיה ודיכאון
ד''ר אירנה נתנאל23/03/2009כן בהחלט! סימבלתה מיועדת בדיוק לטיפול בדיכאון שמלווה בכאבים פיזיים ומעולה לטיפול בפברומיאלגיה. בנוסף, אני מאוד ממליצה לשלב טיפול תרופתי עם פסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). שילוב זה יעיל גם בטיפול בדיכאון וגם לפיברומיאלגיה.
תרגישי טוב!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
א20/10/2009האם זה נכון שגם ויפאקס XR יכולה לטפל בכאבים שמלווים את הדיכאון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויפאקס XR
ד''ר אירנה נתנאל20/10/2009כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)