פחד מהקיום שלי וחוסר הבנה של עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מהקיום שלי וחוסר הבנה של עצמי
    רוני
    05/09/2019

שלום .
    לפני כחצי שנה עשנתי גראס וחוויתי התקף חרדה במהלך העישון , יומיים אחרי אותו יום התחילו לי חרדות כלליות חרדות בלי להבין ממה אפילו , משם זה עבר לשאלות קיומיות בעיקר של מזה אני או במה אנחנו שונים מהחיות ומזה התודעה שלנו . היום חצי שנה אחרי אני סובל יום יומי מחרדות ומפחד של הקיום שלי זה כאילו שאני מפחד מזה שאני קיים ולא מצליח להבין איך להתנער מהפחד הזה כי לא שמנה מה אני תמיד יהיה עצמי אז הפחד תמיד ישאר .
    לוקח ציפרקלס 20 מג וזה לא מוריד לי את אותם פחדים ומחשבות .
    זה כאילו שיש לי שניה פנויה אני ישר מנסה להבין מזה אני או מה גורם לי לפעול והחיות אני ועד כדי כך ששום דבר לא מרגיע אותי גם נניח שאני אצא החוצה להסתכל אז ישר אני לא מבין איך אני ומה אני אשמח לעזרה ואם ישנה תקווה או שזהו ככה אני אהיה כל חיי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קנביס וחרדה קיומית

ד``ר בן עמית
    12/09/2019

רוני היקר,
    אכן שימוש בקנביס יכול "לפתוח" מחשבות, חלקן בעלות אופי חרדתי. לרוב זה שוכך, אבל לפעמים זה לוקח זמן. אני מאוד ממליץ לפנות לאיש מקצוע - בעיקר פסיכולוג - כדי לבדוק את המקור לחרדות הללו.
    בהצלחה,
    ד"ר עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו