מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מהקיום שלי וחוסר הבנה של עצמירוני05/09/2019
שלום .
לפני כחצי שנה עשנתי גראס וחוויתי התקף חרדה במהלך העישון , יומיים אחרי אותו יום התחילו לי חרדות כלליות חרדות בלי להבין ממה אפילו , משם זה עבר לשאלות קיומיות בעיקר של מזה אני או במה אנחנו שונים מהחיות ומזה התודעה שלנו . היום חצי שנה אחרי אני סובל יום יומי מחרדות ומפחד של הקיום שלי זה כאילו שאני מפחד מזה שאני קיים ולא מצליח להבין איך להתנער מהפחד הזה כי לא שמנה מה אני תמיד יהיה עצמי אז הפחד תמיד ישאר .
לוקח ציפרקלס 20 מג וזה לא מוריד לי את אותם פחדים ומחשבות .
זה כאילו שיש לי שניה פנויה אני ישר מנסה להבין מזה אני או מה גורם לי לפעול והחיות אני ועד כדי כך ששום דבר לא מרגיע אותי גם נניח שאני אצא החוצה להסתכל אז ישר אני לא מבין איך אני ומה אני אשמח לעזרה ואם ישנה תקווה או שזהו ככה אני אהיה כל חיי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנביס וחרדה קיומית
ד``ר בן עמית12/09/2019רוני היקר,
אכן שימוש בקנביס יכול "לפתוח" מחשבות, חלקן בעלות אופי חרדתי. לרוב זה שוכך, אבל לפעמים זה לוקח זמן. אני מאוד ממליץ לפנות לאיש מקצוע - בעיקר פסיכולוג - כדי לבדוק את המקור לחרדות הללו.
בהצלחה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)