קלונקס במינון שבועי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלונקס במינון שבועי
    חרד גבהים
    14/09/2019

שלום,
    בן 45 סובל מחרדת טיסות, ומקפיד לקחת 2 כדורים 0.5 מג' אשר מקלים עלי מאוד לפני ובמהלך הטיסה.

מתכנן טיול בחו"ל משולב עם רכבלים להרי האלפים (הגבוהים...) ורק המחשבה וצפיה בסרטונים - וכבר מרגיש לי לא בטוח ומלחיץ.

השאלה אם אוכל במשך כשבוע וחצי לקחת בכל בוקר 2 כדורים של 0.5 בכדי להרגיש רגוע ולנטרל את הפחד המשתק כל כך.

שוב, בטיסות זה עובד (אמנם במטוס סגור וכמובן מנמנם במהלך הטיסה).
    השאלה אם בעזרת הכדורים אוכל "להתגבר" למשך כ-15 דקות, בשלב עליה ואח"כ ירידה ברכבל שקוף שרואים בו את הנוף (מדובר על גבהים של 2000מטר ויותר).

אני כל כך רוצה שהמשפחה תהנה ולא תפסיד את הנופים בגללי, ומצד שני שלא אהיה בהתקף חרדה שיהרוס לכולם את הטיול.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלונקס במינון שבועי

הוספת תגובה

• קלונקס כמניעה

ד``ר בן עמית
    19/09/2019

שלום ידידי,
    אני לא בטוח שאני מבין את ההגיון, או שנטילה של קלונקס במשך שבוע וחצי - האמור להיות טיפול SOS - תעזור למשהו. אני גם צופה קושי תפקודי, כי התרופה מרדימה. אני חושב שצריך לבדוק את זה לעומק במסגרת פגישה.
    בהצלחה
    ד"ר עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו