מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופה לחרדה ודיכאון שאינה גורמת להשמנהגילה14/09/2019
היי....
לפני שלוש שנים, קיבלתי מהפסיכיאטר ציפרלקס במינון 10 מג בעקבות התקפי חרדה וחרדה כללית. תוך חצי שנה העלתי 20 קילו.
לאחר כמעט שנה הפסקתי את הכדורים על דעת עצמי. הגמילה הייתה בסדר. לא הורדתי את הקילוגרמים העודפים מאז.
בחודשים האחרונים אני סובלת מדיכאון וחרדה שמתבטאת בחוסר שקט, דפיקות לב, שרירים מתוחים, חוסר חשק לפגוש אנשים, חוסר ריכוז.
רופאת משפחה רשמה לי לוסטרל במינון 50 עם אופציה לעלות ל100. האם לוסטרל עשוי לגרום להשמנה???? אם ציפרלקס גרם לי להשמין, מגביר את הסיכוי שאשמין עם לוסטרל? האם לוסטרל מתאימה לתסמינים שתיארתי? האם יש תרופה לחרדה ודיכאון שאינה גורמת להשמנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגדות חרדה והשמנה
ד``ר בן עמית19/09/2019שלום,
זה אינדיבידואלי, אבל כל התרופות מקבוצה זו יכולות לגרום להשמנה. זה שציפרלקס גרם להשמנה אכן מעלה את הסיכון שהדבר יחזור על עצמו, אבל אין לדעת. לפעמים משמינים כי החרדה דיכאה את התיאבון וכאשר החרדה עוברת התיאבון חוזר, וזה לא בגלל התרופה. אם רופא המשפחה לא יודע אני מציע להוועץ בפסיכיאטר, במסגרת פגישה.
בהצלחה
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)