מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנה כתוצאה מציפרלקסמיכל09/06/2008
הרבה אמרו לי שציפרלקס משמין אבל לא הבנתי עדיין אם הכדור עצמו גורם להשמנה (כמו גלולות) או שהוא פשוט מגביר את התאבון ובגלל זה אנשים שלקחו ציפרלקס עלו במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס
ד''ר אירנה נתנאל09/06/2008היי מיכל,
יש עוד אפשרות שלישית: פשוט כשנוטלים ציפרלקס - נתחילים להריש טוב, ללא דיכאון וללא חרדות, מרגישים מצב רוח טוב ובמצב כזה אנשים נוטים לאכול יותר כי סוף סוף מתחילים לצאת, לבלות ולהנות גם מהאוכל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל עדיין לא הבנתי..
מיכל09/06/2008אם הכדור עצמו גורם להשמנה או שהוא פשוט מגביר את התאבון?או בעצם גם וגם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס
ד''ר אירנה נתנאל10/06/2008כול האפשרויות נכונות ויכול להיות גם וגם.
בכל מקרה חשוב להקפית על תזונה נכונה ופעילות גופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ירדתי במשקל מציפרלקס
אני12/06/2008הוא הוריד לי את התיאבון וגם גרם לשלשול מה שגורם לירידה במשקל.... אבל הציפרלקס לא עזר לי מבחינת הדיכאון אז זה לא דוגמא טובה
בכל מקרה אני חושב שזה אישי ועל כל אחד תרופה יכולה להשפיע אחרת.
חוץ מזה יש אנשים שכשהמצב רוח עולה אז התיאבון עולה כמו שד"ר אירנה אמרה ומצב שני יש אנשים (כמוני למשל) שדווקא שהם בדיכאון יש להם אכילת יתר ושיוצאים מהדיכאון כמעט ולא חושבים על אוכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
מיכל15/06/2008סבלת רק מדכאון או מחרדה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
אני17/06/2008סבלתי ועדיין סובל לצערי מחרדה כללית, חרדה חברתית, דיכאון, דריאליזציה\דפרסונליזציה, וקצת OCD
אני חושב שכל הסימפטומים של דיכאון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אור15/06/2008לקחתי ציפרקלס לא השמנתי אני בת 20 ואת רוצה להכיר אני חולה סכזופרניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)