לאמא שלי יש מניה דפרסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאמא שלי יש מניה דפרסיה
    חסוי
    13/06/2008

אבא שלי אמר לי שאפשר לחלות בזה בגיל 30 ומעלה והסיכוי הוא 1 ל4....האם זה בדיוק ככה?אנחנו 3 ילדים. הגדול יהיה השנה בן 29 ואני בת 18.

יש גיל מסוים שכבר "בטוח" לא נחלה בזה?ומה בקשר לסכיזופרניה...מה הסיכויים ? באיזה גיל?
    ממש חשוב לי לקבל תשובה ברורה ומורחבת בעניין. זה קצת מפחיד אותי.

תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאמא שלי יש מניה דפרסיה

הוספת תגובה

• ראיתי את זה

חסוי
    13/06/2008

אבל לא כתוב שם סיכויים...גיל שמתחילם לחלות בו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניה-דיפרסיה

ד''ר אירנה נתנאל
    13/06/2008

שלום לך,

דאגתך מובנת לי, וחשוב לי להבהיר כי ההפרעה מניה - דיפרסיה יכולה להופיע בכול גיל ואין שום נקודת זמן "בטוחה". גל מאני ראשון מתרחש לרוב בין הגילאים 15-30. הסיבות הן גנטיות וביולוגיות בעיקר.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז רגע

-
    15/06/2008

אם אין גל מאני ראשון בגילאים 15-30 אז זה לא יופיע?או כמו שאמרת זה יכול להופיע בכל גיל אפילו אחרי 30?מה בקשר לסיכויים ואיך מגלים את זה? חוץ מבדיקת דם?סימנים כלשהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו