בן 24 לוקח מזה שנה פרפנאן 16 מ"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 24 לוקח מזה שנה פרפנאן 16 מ"ג
    חסוי
    17/06/2008

שלום אני בן 24 לוקח מזה שנה פרפנאן 16 מ"ג כלומר כדור אחד של 8 מ"ג בבוקר והשני בערב.
    לאחר כ-3 חודשים מאז הטיפול אני מרגיש בריא ללא שום תופעות כלשהן אך במשך החודש וחצי האחרונים לפחות 2-3 בשבוע אני שוכח לקחת כדור אחד בערב ובמשך הארבעה הימים האחרונים אני מרגיש תחושות טיפה מוזרות (לא כאלה שצריך להילחץ)זה התחיל בחוסר עייפות במשך שלושה ימים שבהם בקושי נירדמתי ולילה אחד של חשק מיני ממש עצום (לא רגיל)ועוד כל מיני תחושות קטנות (תחושות שמשהו כאילו לא בסדר).
    עכשיו רציתי לדעת אם תחושות מוזרות אלו זה כתוצאה מתופעות לוואי מ"המשחק" עם המינון כלומר זה שאני שוכח מידי פעם לקחת את הכדור בערב או שהמחלה מתחילה להתעורר שוב עקב זה שאני שכביכול ירדתי טיפה מהמינון הקבוע שלי.
    אודה מאוד על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרפנאן

17/06/2008

לחסוי שלום
    כאשר אתה "שוכח" לקחת מינונים באופן פחות או יותר קבוע אתה למעשה מוריד את המינון שיש לך בדם. אז התרופה יכולה להיות פחות יעילה ולכן כל הסימפטומים שאתה חש. על תשחק עם המינון!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו