לגבי יעילות רמוטיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי יעילות רמוטיב
    רמי
    17/06/2008

שתי שאלות:
    א. מה אומרים המחקרים/סטטיסטיקות באשר ליעילות הרמוטיב בטיפול נגד חרדות?
    ב. כנ"ל לגבי טיפול של רמוטיב באו.סי.די

אני סובל משתי ההפרעות גם יחד. בשנה האחרונה אני מתקשה לתפקד אבל מה שגורם לכך הוא בעיקר חרדות ופחות האו.סי.די. לכן חשוב לי באופן הדחוף לטפל בחרדות.
    בעבר ניסיתי כ-5 תרופות מקבוצת ה-s/s/r/i אבל כולן גרמו לי תופעות לוואי מציקות (הפרעה חמורה בתיפקוד המיני, העלאת תפקודי כבד) ולכן הפסקתי לקחת אותן ואני מעדיף שלא לקחתן שוב. שמעתי על הרמוטיב שבו אין את תפופעות הלוואי האלו, השאלה האם זה באמת עוזר (כאן המקום לציין שתרופות טבעיות המבוססות על צמחים לא עזרו לי במקרים אחרים, כמו תרופות ההרגעה שנועדו לעזור להירדם בלילה - רגיעון, קלמנרבין, רסקיו וכו' - האם ניתן להסיק מכך שגם רמוטיב לא יעזור לי?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי יעילות רמוטיב

הוספת תגובה

• הבהרה קטנה לגבי מה שכתבתי

רמי
    17/06/2008

כתבתי שאני סובל מחרדות. חשוב לציין כי מדובר בחרדות כלליות באשר לעתיד (חוסר אמונה שיהיה טוב, חוסר אמונה ביכולותיי המקצועיות שמונעות ממני לחפש עבודה, פחד כללי מהעתיד) - אין תופעות פיזיות המתלוות לזה - כך שאולי מבחינה מדעית מדובר ב"דיכאון" ולא ב"חרדה". אשמח לקבל מכם הגדרה גם לזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי יעילות רמוטיב

17/06/2008

לרמי שלום
    אין ממש הוכחות ש hypericum-Remotiv יעיל כנגד חרדה או OCD הוכח שהוא יעיל בדיכאון קל אד בינוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו