שלפוחית ביישנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלפוחית ביישנית
    עומר
    21/06/2008

יש לי "שלפוחית ביישנית" תופעה שגורמת לי במצבים רבים לא להצליח להשתין בכל מקום ובכל זמן , זה גורם לי לפגיעה באיכות חיים ואולי אף פגיעה פיזית לגוף ( עקב ההתאפקות הרבה יש חשש לפגיעה בערמונית ) לא מצאתי מישהו אשר מכיר את הבעיה מקרוב וטיפל בה ויכול להשיג תוצאות מה עושים? ראוי לציין שבגלל הבעיה אין לי כוח לצאת עם חברים למקמות בילוי או לבקר בביתם וזאת בשל החשש להרגיש לא נינוח עקב הצורך להשתין והידיעה שאני לא יצליח ובזמן האחרון הבעיה רק גדלה ואפילו במקומות ספציפים שלא היה לי כל קושי להשתין כמו בית ההורים כיום אני לא מצליח ברור לי שזה פסיכולגי וזה רק בראש שלי וברור לי שאף אחד לא עומד לי מחוץ לדלת השירותים עם סטופר ובודק כמה זמן הייתי שם אבל אוטמטית אני יודע שאני לא יצליח אז אני אפילו לא מנסה מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלפוחית ביישנית

הוספת תגובה

• תהייה בקשר אתי ואוכל לעזור לך

אבו שלפוחית
    24/07/2008

דואר אלקטרוני שלי מופיע בהודעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי אוכל לעזור .....תהיה בקשר

yujick
    25/07/2008

דאר אלקטרוני מופיע למעלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיל שלי

אבו שלפוחית
    31/07/2008
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלפוחית ביישנית

ד''ר אירנה נתנאל
    01/08/2008

עומר שלום,

ההפרעה ממנה אתה סובל מאוד מוכרת ושכיחה. טיפול התנהגותי - קוגניטיבי קצר וממוקד יכול מאוד לעזור לך.

תודה על פנייתך לפורום,
    נשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו