ציפראלקס ועוד..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפראלקס ועוד..
    ארי
    07/07/2008

שלום לכולם, שמי ארי בן 33 בריא ,לפני כחודש עברתי התקף חרדה והומלצתי על ידי פסיכיאטר פרטי ליטול ציפראלקס 10 מ"ג,ואני משלב גם טיפול התנהגותי קוגניטיבי. עדיין לא לקחתי את הציפראלקס כי אני חושש מאותן תופעות לוואי וסבילות שמדברים עליהם כל כך הרבה ,היום שלי מחולק ל2 , בוקר ארוך ומלא מחשבות ואחר הצהריים,מצויין עם מצב רוח טוב , תיאבון ופעילות גופנית מתונה יש לי 2 דברים שהכי מפריעים לי והם התעוררות בערך ב 4 בבוקר וחוסר יכולת לחזור לישון, ושילשול אחד בבוקר וזהו , רציתי לשאול :1. האם ניתן לקחת כדור שינה והיה ואחליט לקחת ציפראלקס ואם כן איזה הכי מומלץ ככדור שינה או הרגעה? 2.איך אדע האם אני צריך להתחיל לקחת כדור או לחכות עוד קצת ולנסות רק ט.ה.ק(פסיכולוג)? 3. האם כדאי לבקש מרופא המשפחה כדורים נוספים לשילשולים ? תודה מראש וסליחה על אורך השאלה... ארי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפראלקס ועוד..

הוספת תגובה

• ציפראלקס ועוד..

13/07/2008

לארי שלום
    בדרך כלל חודש ימים לא תקופה מספיק ערוכה כדי להמליץ על טיפול תרופתי אלי עם התופעות הם קשות מאוד. עדיף לנסות שינויים התנהגותיים וגם כדורי הרגעה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו