מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מאלכוהול וכדוריםמיכל12/07/2008
שלום רב, הודעה זו היא הודעת SOS רצינית מתוך מצוקה וחרדה למצבה של אימי בת ה 62 אימי התאלמנה לפני כחודשיים לערך וסובלת כבר למעלה מ5 שנים ממחלה ביפולארית, התמכרויות לסרוגין לאלכוהול(שתייה בעת מצוקה נפשית) והתמכרויות שונות לכדורי שינה.... מצבה החריף מאוד לאחרונה בשל מות אבי ובעלה והיא אושפזה בבית החולים לאחר ALCOHOL ABUSE ונפילה וחבלה במצח ושטפי דם. היא גרה לבדה וללא השגחה ואני מוצאת את עצמי רצה אחריה 24 שעות ביממה מחשש שתיפול או תשתה... פניתי לפסיכיאטר במיון ובקשתי עזרה והוא אמר שיש בבית החולים מח' שנקראת תחלואה שיכול לגמול אותה מהתמכרויות... אימי מסרבת בתוקף להגמל ומבטיחה כי לא תשתה יותר...... פניתי לגורמי הרווחה , אך לשווא כמו כן השרותים הסוציאליים והפסיכיאטרים בבית החולים הציבורי, אינם עושים דבר.לעזור לנו!!!!!.. מצבי הדרדר כתוצאה ממצבה של אימי ופוטרתי מעבודתי ונישואיי עומדים בפני סכנה מוחשית לגרושין....גם אני הפסקתי לתפקד בבית ונכנסתי לדכאון עמוק אודה לכם, אם תתנו לי בדחיפות, שם של רופא פסיכיאטר או מומחה לגמילה מהתמכרויות, מאזור באר-שבע והדרום,העובד באופן פרטי בבית או מקום שיוכל לעזור לאימי למרות סרובה להצלת חייה..... ידוע לי כי קיימת עזרה לקשישים מהביטוח הלאומי למטפלת למס' שעות אך הדבר קשור בהגשת בקשה שאורכת זמן רב באישורה ולאור מצבה, ביטוח הלאומי לא יאשר במיידת מטפלת ,אלא רק לאחר זמן רב... אין לנו זמן לחכות היא זקוקה לעזרה דחופה ומיידית.... אם לא אמצא פתרון בקרוב, אקרוס נפשית גם אני ופשוט המשפחה תעמוד בסכנת חיים..... למדינה לא אכפת אז גם לי לא יהיה אכפת.......לא נשארו בי כוחות לעזור לאימי אני צריכה לטפל בעצמי ....אשמח אם תשאירו טלפונים לחזרה אליכם בבקשה תעזרו לי.... מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מאלכוהול וכדורים
13/07/2008למיכל שלום
המצב שלך מורכב מאוד. יש במרכז הפסיכיאטרי בבאר שבע מחלקה לטיפול בתחלואה כפולה. תתקשרי אליהם לבדוק מה האופציות שלך. חשוב שגם תשמרי על החיים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)