גמילה מאלכוהול וכדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מאלכוהול וכדורים
    מיכל
    12/07/2008

שלום רב, הודעה זו היא הודעת SOS רצינית מתוך מצוקה וחרדה למצבה של אימי בת ה 62 אימי התאלמנה לפני כחודשיים לערך וסובלת כבר למעלה מ5 שנים ממחלה ביפולארית, התמכרויות לסרוגין לאלכוהול(שתייה בעת מצוקה נפשית) והתמכרויות שונות לכדורי שינה.... מצבה החריף מאוד לאחרונה בשל מות אבי ובעלה והיא אושפזה בבית החולים לאחר ALCOHOL ABUSE ונפילה וחבלה במצח ושטפי דם. היא גרה לבדה וללא השגחה ואני מוצאת את עצמי רצה אחריה 24 שעות ביממה מחשש שתיפול או תשתה... פניתי לפסיכיאטר במיון ובקשתי עזרה והוא אמר שיש בבית החולים מח' שנקראת תחלואה שיכול לגמול אותה מהתמכרויות... אימי מסרבת בתוקף להגמל ומבטיחה כי לא תשתה יותר...... פניתי לגורמי הרווחה , אך לשווא כמו כן השרותים הסוציאליים והפסיכיאטרים בבית החולים הציבורי, אינם עושים דבר.לעזור לנו!!!!!.. מצבי הדרדר כתוצאה ממצבה של אימי ופוטרתי מעבודתי ונישואיי עומדים בפני סכנה מוחשית לגרושין....גם אני הפסקתי לתפקד בבית ונכנסתי לדכאון עמוק אודה לכם, אם תתנו לי בדחיפות, שם של רופא פסיכיאטר או מומחה לגמילה מהתמכרויות, מאזור באר-שבע והדרום,העובד באופן פרטי בבית או מקום שיוכל לעזור לאימי למרות סרובה להצלת חייה..... ידוע לי כי קיימת עזרה לקשישים מהביטוח הלאומי למטפלת למס' שעות אך הדבר קשור בהגשת בקשה שאורכת זמן רב באישורה ולאור מצבה, ביטוח הלאומי לא יאשר במיידת מטפלת ,אלא רק לאחר זמן רב... אין לנו זמן לחכות היא זקוקה לעזרה דחופה ומיידית.... אם לא אמצא פתרון בקרוב, אקרוס נפשית גם אני ופשוט המשפחה תעמוד בסכנת חיים..... למדינה לא אכפת אז גם לי לא יהיה אכפת.......לא נשארו בי כוחות לעזור לאימי אני צריכה לטפל בעצמי ....אשמח אם תשאירו טלפונים לחזרה אליכם בבקשה תעזרו לי.... מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מאלכוהול וכדורים

הוספת תגובה

• גמילה מאלכוהול וכדורים

13/07/2008

למיכל שלום
    המצב שלך מורכב מאוד. יש במרכז הפסיכיאטרי בבאר שבע מחלקה לטיפול בתחלואה כפולה. תתקשרי אליהם לבדוק מה האופציות שלך. חשוב שגם תשמרי על החיים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו