היי אירנה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי אירנה..
    יוסי
    12/07/2008

שנתיים מאז שהמלצת לי את ואילנה לקחת ציפרלקס ובאמת החרדות והטקסים חלפו עברו והכדור נתן לי תחושת ביטחון טובה כולל הטיפול ההיתנהגותי שנתת לי ושעזר לי מאוד. הבעיות בכדור הזה הם כמו שאת יודעת התופעות לוואי המציקות כגון השמנה ופגיעה בתפקוד המיני ולכן החלטתי לפני חצי שנה להוריד במינון עד בכלל רק שבזמן האחרון התחיל לי שוב אותו רעד לא מוסבר מבלי מחשבות וטקסים וזה מחמיר מיום ליום למרות שאני ממשיך את כללי ההתנהגות שהגדרת לי בטיפול.הפסיכיאטרית במרפאה רשמה לי רמוטיב ואמרה שהוא טוב ובלי תופעות אבל כמו שאמרת לי זה כוסות רוח וכדורי מים וזה לא עוזר... אני ממש לא רוצה לחזור לציפרלקס.מה עלי לעשות?אולי כדור אחר יתאים לי? (מקווה שאת יודעת במי מדובר ושאת זוכרת אותי...) בתודה אודי(-;

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי אירנה..

הוספת תגובה

• OCD

ד''ר אירנה נתנאל
    14/07/2008

היי אודי,

אני מציעה שנקבע פגישה מסודרת וננסה למצוא פתרון. תצור איתי קשר בנייד או מאיל.

ברכות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו