מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ריספרדל יפגע לי בריכוז/בלימודיםבן 2718/07/2008
שלום, לפני שנתיים בערך התחלתי לקחת ריספרדל עקב התקפות אי שקט שהתבטא בין היתר ברעידות בכל הגוף, כמו כן הכדור בשל התנתקות חברתית. ראויי לציין שאני עכשיו מרגיש יותר טוב. לפי דעתי מאז שאני לוקח את הכדור ( כ - 1 מילגרם ביום ) אני חש פגיעה מעט בריכוז ) אני רוצה ללמוד מחשבים ( טכנאות מחשבים ) ואני חושש שלא אהיה מספיק מרוכז בלימודים כמו שצריך וחושש לזרוק את הכסף על סתם, אני רוצה להצליח בלימודים... האם החשש שלי הוא אמיתי או שאני יכול ללמוד ללא בעיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסיכיאטר שלי אומר אחרת...
בן 2722/07/2008הוא אומר שחוסר הריכוז בא ממני ולא מהכדור, ומשום מה זה לא נראה לי נכון, אני רוצה להפסיק עם הכדורים אבל פעם אחת ניסיתי להפסיק ויום אחד חוויתי רעידות בכל הגוף והרגשתי כאילו שנאי עומד להשתגע, מיד לקחתי את הכדור ועד עכשיו אני איתו, המקרה קרה חודש אחרי שהפסקתי עם הכדור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה עדיין לתשובה מאחד/אחת הרופאים
בן 2722/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ
בן 2724/07/2008מקפיץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ריספרדל יפגע לי בריכוז/בלימודים
26/07/2008שלום
קשה למדוד פגיעה בריכוז. עליך להחליט האם היא קיימת או לא. המינון שאתה מקבל של ריספרדל הוא נמוך וכך לא אמור לפגוע בתפקוד בקוגניטיבי. תמיד יש אדם שהוא רגיש יותר. תבדוק עם הרופא שלך האם אתה יכול לשנות-להפסק את הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בן 2727/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)