מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה בבקשה.....חסוי18/07/2008
שלום... אני בן 20 סובל מדיכאון, וחרדה חברתית כבר לא מעט זמן. יש לי גם עוד בעיה שמאוד מפריעה לי ואני לא יודע כל כך למה היא שייכת. אני כל הזמן חושב שמסתכלים עלי ואני מרגיש כל הזמן שאני כועס על העולם וגם ניראה ככה. כאילו אני נעול עם עצמי כזה כועס וחושב שמסתכלים עלי ולא מצליח להשתחרר מזההה אני כל כך סובל מזה וכל הזמן חושבים שאני בוחר להיות כזה ואני "אנטי" שלא רוצה להתחבר לחברה. אבל אני ממש לא רוצה להיות כזה. נגיד אם אני הולך למקום עם אנשים כמו בבנק אני מרגיש שמסתכלים עלי ואז אני נהיה עוד יותר "כועס" כזה וגם ניראה עוד יותר כזה ומרגיש שעוד שניה מישהו הולך להגיד לי משהו על מה יש לי ולמה אני כועס ואז אני מנסה להשתדל לא להראות ככה וזה כאילו כדור שלג שהולך ומגדיל את עצמו. השאלה שלי מה בידיוק הבעיה שלי? האם זה פרנויה? אני יודע שלא המקום כאן לאבחן בעיות פסיכיאטריות אבל אני מטופל כבר אצל פסיכיאטר ולא כל כך מצליח לו לעזור לי ורציתי לשמוע חוות דעת נוספת כי אולי כבר נתקלתם בבעיה כזאת בעבר ותזהו אותה ישר..... תודה רבה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך עזרה בבקשה.....
22/07/2008לחסוי שלום
אתה מתאר מאוד טוב דבר שנקרא מחשבות יחס. אפשר לקבל תופעה כזו אצל אנשים מאוד רגישים או שסובלים מתסמונות של חרדה. טיפול תרופתי מתאים מאוד יכול לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.. רק עוד שאלה קטנה
מישהו24/07/2008האם טיפול בנוגדי דיכאון יכול לעזור או שצריך תרופות אחרות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.. רק עוד שאלה קטנה
26/07/2008לאנונימי שלום
כן, טיפול בנודגי דיכאון יכול לעזור הרבה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)