צריך עזרה בבקשה.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה בבקשה.....
    חסוי
    18/07/2008

שלום... אני בן 20 סובל מדיכאון, וחרדה חברתית כבר לא מעט זמן. יש לי גם עוד בעיה שמאוד מפריעה לי ואני לא יודע כל כך למה היא שייכת. אני כל הזמן חושב שמסתכלים עלי ואני מרגיש כל הזמן שאני כועס על העולם וגם ניראה ככה. כאילו אני נעול עם עצמי כזה כועס וחושב שמסתכלים עלי ולא מצליח להשתחרר מזההה אני כל כך סובל מזה וכל הזמן חושבים שאני בוחר להיות כזה ואני "אנטי" שלא רוצה להתחבר לחברה. אבל אני ממש לא רוצה להיות כזה. נגיד אם אני הולך למקום עם אנשים כמו בבנק אני מרגיש שמסתכלים עלי ואז אני נהיה עוד יותר "כועס" כזה וגם ניראה עוד יותר כזה ומרגיש שעוד שניה מישהו הולך להגיד לי משהו על מה יש לי ולמה אני כועס ואז אני מנסה להשתדל לא להראות ככה וזה כאילו כדור שלג שהולך ומגדיל את עצמו. השאלה שלי מה בידיוק הבעיה שלי? האם זה פרנויה? אני יודע שלא המקום כאן לאבחן בעיות פסיכיאטריות אבל אני מטופל כבר אצל פסיכיאטר ולא כל כך מצליח לו לעזור לי ורציתי לשמוע חוות דעת נוספת כי אולי כבר נתקלתם בבעיה כזאת בעבר ותזהו אותה ישר..... תודה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה בבקשה.....

הוספת תגובה

• צריך עזרה בבקשה.....

22/07/2008

לחסוי שלום
    אתה מתאר מאוד טוב דבר שנקרא מחשבות יחס. אפשר לקבל תופעה כזו אצל אנשים מאוד רגישים או שסובלים מתסמונות של חרדה. טיפול תרופתי מתאים מאוד יכול לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.. רק עוד שאלה קטנה

מישהו
    24/07/2008

האם טיפול בנוגדי דיכאון יכול לעזור או שצריך תרופות אחרות? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.. רק עוד שאלה קטנה

26/07/2008

לאנונימי שלום
    כן, טיפול בנודגי דיכאון יכול לעזור הרבה מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו