שאלה למצב נפשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למצב נפשי
    אלמונית
    25/07/2008

שלום אני רוצה לישאול אם אני צריכה לחזור לישתות את הציפרלקס ששתיתי במשך שנתיים ומיזה שמונה חודשים שאני בהפסקה מהכדור . אני מרגישה בגדול טוב אבל מידי זמן מה יש תקופות פחות טובות של עצבות חוסר שימחת חיים מועקה והרגשה מציקה שאפילו אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי ושהתקופה הזאת מגיעה אני מפחדת לאבד שפיות .ובמצבים טובים אין לי פחד וחששות מיכלום אני פשוט שמחה ורגילה .אני רוצה לציין שאני בת 30 נשואה פלוס 2 .ואת הציפרלקה התחלתי לישתות מפחדים שהיו לי להיות לבד בבית אבל היום ברוך השם אין לי את הפחדים גם בתקופות הפחות טובות פחד אין לי רק ובעיקר עצבות ומועקות ומחשבות שליליות לא חס ושלום אובדניות אבל מחשבות שמורידות הת מצב הרוח עוד יותר. זהו תודה ואני המתין לתשובה אלמונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למצב נפשי

הוספת תגובה

• שאלה למצב נפשי

26/07/2008

לאלמינית שלום
    את מתארת סימפטומים של דיכאון. את צריכה לברר האם יש קשיים פסיכולוגים שיכולים להוביל אותך למצב הזה או ששוב את זקוקה לתרופות. אנה תפני למטפל שלך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו