מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קנאת הגרושהגרושה מתגעגעת26/07/2008
הנני בחורה גרושה מזה מספר שנים החיה בזוגיות שניה, זוגיות טובה ונינוחה. אך עדיין (למרות שאני היא זו שיזמה את הגירושין) אני מתקשה לשכוח את הגרוש שלי. אני מרבה לחשוב עליו ולחלום עליו ועל נשים שהוא חי במחיצתן. אני חושבת המון על חברות שהיו לו ובחרדה איומה שמא הוא יחזור לאחת מהן. אין יום שעובר שאני לא חושבת עליו ואין לילה שעובר שאני לא חולמת עליו. אין דרך חזרה וכל אהבתו אליי הפכה לשנאה. כמובן שמחשבות וחרדות אלה פוגעות המון במערכת הזוגית שלי מאחר ואינני פנויה רגשית לכך. ואין לי ספק שגם הילדים החווים אותי נפגעים ממצב זה. כיצד אוכל להתנתק ממנו סופית והאם זה אפשרי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקנאת הגרושה
ד''ר ערן ואדים הראל27/07/2008ע"פ פנייתך ניתן להבין כי מחשבות אלו על בן זוגך לשעבר מטרידות אותך מאוד ומפריעות לאורח החיים התקין שלך. יש צורך לדעתי באיבחון מעמיק וכוללני במחשבה שייתכן ומדובר בהפרעה אובססיבית שהיא סוג של הפרעת חרדה אשר ניתן לטפל בה. הטיפול בה הינו שילוב של טיפול תרופתי וטיפול קוגניטיבי התנהגותי. במידה ואין מדובר במחשבות אובססיביות יש צורך לברר מה עומד מאחורי עיסוק זה בבן זוגך הקודם וזאת ניתן לעשות במסגרת טיפול פסיכותראפי. בכל מקרה על מנת לקבל הכוונה ראשונית יש צורך בהערכה פסיכיארטית ועל כך אני ממליץ.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! שאלה נוספת גם לחבריי הפורום
גרושה מתגעגעת28/07/2008האם נתקלתם בתופעה דומה, בתופעה בה לאחר שמישהי/ מישהו "פירק" את החבילה ובכך הביא לפירוק המשפחה, מרגיש רגשות אשם עד כדי ראיית העבר כנוסטלגיה... והכאה על חטא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)