ליתיום - מניה דפרסיה מאוד דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליתיום - מניה דפרסיה מאוד דחוף
    ירון
    27/07/2008

שלום רב אבי סובל כבר 20 שנה ממניה דפרסיה לפני 20 שנה עבר אפיזודה דיכאונית ולאחריה אפיזודה מנית שדרשה אישפוז וטופל בליתיום כבר 20 שנה ללא היתקף נוסף של דיכאון או מניה לפני 3 חודשים בהמלצת פסיכיאטרית הופסק הלתיום כי חשבה שאולי הוא לא צריך כי לא עשה הפסקה מעולם לאחר חודש בא גל קשה של דיכאון שנמשך עד עכשיו אנו כבר אובדי עצות לא יודעים מה לעשות הוא לוקח ליתיום כבר 3 חודשים כרגע 6 כדורים ביום 1800 מ"ג היה לוקח 4 כדורים לפני שבוע הפסכיאטר העלה ל 6 כדי להגיע לרמה של 1.2 לפני שבוע היה רמה 0.9 אני צריך להתחתן עוד חודשיים כןלם בלחץ במיוחד אני ואנו לחוצים מאוד מתי נראה כבר את השינוי האם תוך חודשים עד החתונה אבא ירגיש טוב והאם יש עוד משהוא לעשות האם אשפוז יכול לעזור בבקשה אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לירון

ד''ר ערן ואדים הראל
    28/07/2008

לעיתים הטיפול במייצב אחד אינו מספיק וניתן להוסיף עוד מייצב או טיפול נוגד דיכאון. יש גם טיפול בגרייה אלקטרומגנטית שיכול לתרום להחלמה. תוכל ליצור קשר עם הקליניקה לקבלת פרטים.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעילות הטיפול

יעקב
    02/04/2011

אני מקבל 3 כדורי ליתיום ליום ו1 מ"ג ריספונד ורציתי לשאול מדוע אני מקבל גם את הריספונד בנוסף לליתיום בסה"כ יש לי אי יציבות ריגשית ולפעמים תקופות של דיכאון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו