יכולות כלכליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יכולות כלכליות
    רם
    28/07/2008

שלום רב לצערי אני מכור לאלכוהול מזה שנים. לא ניסתי להיגמל מחשש לחשיפה. רק לאחרונה אשתי מעורבת. אין לי יכולות כלכליות לטיפולים פרטיים! לא יכול להרשות לעצמי להיחשף בפנייה למוסדות ולעמותו ציבוריות למרות שאכן עבודת קודש עבודתם. מה עושים? לא יכול להרשות לעצמי להיכחד ולהכחיד משפחה כה נפלאה... נא תשובתכם ועזרתכם בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יכולות כלכליות

הוספת תגובה

• תשובה לרם

ד''ר ערן ואדים הראל
    28/07/2008

אחד הצעדים הראשונים בגמילה מהתמכרות קשה היא ההכרה בכך שאתה מכור וההצהרה על כך לסביבתך הקרובה. שלב זה הוא שלב קשה ובעל השלכות אך הינו צעד הכרחי בתהליך הגמילה. פנה לרופא המשפחה שיפנה אותך במסגרת קופת החולים לפסיכיאטר.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשיפה? חס ושלום!

רם
    29/07/2008

שלום דר' ואדים. ראשית תודה על תגובתך. חשוב לי לציין כי את המסלול שהצעת בוואדי שהנני מכיר. העניין הוא שבעצם פנייתי לרופא המטפל ופנייה לפסיכיאטר במוסדות המקובלים תביא לחשיפתי. כולנו מכירים הרי את הטופס "ויתור סודיות רפואית" כיום אני מחפש עבודה ואף מועמד לתפקיד ניהולי... כיצד אוכל לבצע תהליך כזה? בתקווה להבנתך ולתשובה מהירה. יישר כוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו