מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יכולות כלכליותרם28/07/2008
שלום רב לצערי אני מכור לאלכוהול מזה שנים. לא ניסתי להיגמל מחשש לחשיפה. רק לאחרונה אשתי מעורבת. אין לי יכולות כלכליות לטיפולים פרטיים! לא יכול להרשות לעצמי להיחשף בפנייה למוסדות ולעמותו ציבוריות למרות שאכן עבודת קודש עבודתם. מה עושים? לא יכול להרשות לעצמי להיכחד ולהכחיד משפחה כה נפלאה... נא תשובתכם ועזרתכם בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרם
ד''ר ערן ואדים הראל28/07/2008אחד הצעדים הראשונים בגמילה מהתמכרות קשה היא ההכרה בכך שאתה מכור וההצהרה על כך לסביבתך הקרובה. שלב זה הוא שלב קשה ובעל השלכות אך הינו צעד הכרחי בתהליך הגמילה. פנה לרופא המשפחה שיפנה אותך במסגרת קופת החולים לפסיכיאטר.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה? חס ושלום!
רם29/07/2008שלום דר' ואדים. ראשית תודה על תגובתך. חשוב לי לציין כי את המסלול שהצעת בוואדי שהנני מכיר. העניין הוא שבעצם פנייתי לרופא המטפל ופנייה לפסיכיאטר במוסדות המקובלים תביא לחשיפתי. כולנו מכירים הרי את הטופס "ויתור סודיות רפואית" כיום אני מחפש עבודה ואף מועמד לתפקיד ניהולי... כיצד אוכל לבצע תהליך כזה? בתקווה להבנתך ולתשובה מהירה. יישר כוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)