שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה...
    יוסי
    28/07/2008

יכול להיות מצב ששום טיפול תרופתי מכל סוגי התרופות לא יעזור?אני לוקח רסיטל כבר 3 שבועות כדור אחד והפחד הדפיקות לב והאוסידי לא עובר...שלשום כבר לא יכלתי ובלעתי כמה כדורי רסיטל ביחד כדי לשפר את המצב ובאמת בהתחלה הרגשתי רע אבל אחרי זה כמו אתמול היה לי טוב.אני לא מתכוון לחזור על זה ולקחת כמות כזאת אבל יכול להיות שהרסיטל לא יעזור לי?או שעכשיו שום תרופה לא תעזור לי בגלל שלקחתי כמה כדורים ביחד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• הבערה

יוסי
    28/07/2008

שלא תחשבו לעשות את זה כי זה לא בריא...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאבי

ד''ר ערן ואדים הראל
    02/08/2008

לתרופות מהסוג של רסיטל לוקח כ- 3 שבועות להתחיל לתת את האפקט הרצוי. במצבים כמו OCD מומלץ על עלייה הדרגתית במינון אך זה דורש פיקוח והדרכה ע"י הפסיכיאטר המטפל. אם אינך נמצא במעקב פסיכיאטרי אתה מוזמן לפנות למיינד קליניק לקביעת תור.
    בברכה,
    דר' הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו