עזרה דחופה!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה!!!!
    לילי
    31/07/2008

שלום רב, יש לי חבר מאוד טוב שהוא חולה במניה דיפרסיה. לפני כמה חודשים/ שנה הוא אושפז בכפיה במחלקה סגורה וקיבל טיפול תרופתי. חשוב לי לציין שהוא מעשן סמים ולפי מיטב הבנתי זה היה הגורם להתפרצות המחלה. היה כמה חודשים של שקט עד שהוא התחיל שוב לעשן והפסיק לקחת את הכדורים. נכון לעכשיו לדעתי הוא במצב רע מאוד.... הוא הפסיק לעבוד הוא צועק ומתפרץ הוא פעם טוען שהוא מרגיש מצויין ופעם הוא אומר שהוא על קצה השערה.... הוא מדבר ללא קשר וקופץ מנושא לנושא ומדבר בתוקפנות. הוא לא רוצה טיפול והוא לא רוצה כדורים בשום אופן. אתמול בלילה הוא התקשר אליי בלי סוף והוא דיבר שטויות ואמר לי שלחולה נפש צריך לענות בכל שעה הוא גם ביקש שאני לא אספר לאף אחד כלום בעיקר למשפחה שלו ואם אני אפגע לו באמון זה יהיה מאוד חמור. מה עושים ? איך גורמים לו לטפל בעצמו? והאם אני צריכה להתנתק? ואם כן איך? אני ממש מפוחדת!!!! עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה!!!!

הוספת תגובה

• עזרה דחופה!!!!

01/08/2008

הסיכוי שהחבר שלך יזדקק לאשפוז כפוי שוב מאוד גבוה במיוחד עקב השימוש החוזר של סמים. לדעתי צריך לידע את המשפחה כדי שהם יתגייסו לעזרתו כמה שיותר מהר. חולים מנים יכולים להיות גם אלימים לכן עליך להיות זהירה במיוחד עם הוא מאיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו