מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מרגיש טוב שאני על המחשבבן 2706/08/2008
שלום, זה אני, בן 27 מהודעותיי הקודמות, אני לוקח ריספרדל כבר שנתיים בערך. הייתי לוקח זה כמה זמן אחד וחצי ואחר כך אחד מיליגרם של הכדור. לפני כמה ימים הורדתי את המינון לחצי כדור של אחד מיליגרם, זאת אומרת שאני לוקח כעת בסך הכל חצי מיליגרם של ריספרדל. ביומיים האחרונים שמתי לב שכאשר אני יותר מ 20 דקות בערך על המחשב אני מתחיל להרגיש לא טוב, יש לי קשיים בנשימה ומשהו כמו סחרחורת. מניוני הרב עם הכדור אני בטוח שההרגשה הלא טובה נגרמת מהירידה במינון של הכדור לאחרונה. האם זה יעבור לי והגוף יתרגל לחצי כדור בלבד ואני ארגיש טוב ? מקווה שלא אצטרך לחזור לכדור שלם, לפי דעתי הכדור פוגע לי בריכוז ואני מנסה לרדת במינון כי אני רוצה ללכת ללמוד מקצוע עוד מעט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבן 27
ד''ר ערן ואדים הראל07/08/2008לא ציינת בפנייתך מדוע אתה מטופל בריספרדל. ההחלטה להפסיק טיפול או להוריד מינון תלוייה בסיבה להתחלת הטיפול. ירידה בריספרדל יכולה לתת תסמינם פיזיים כסחרחורת אך הם חולפים כבור יומיים שלושה. במקרה זה אני ממליץ לך לפנות לרופא המטפל ולהיוועץ ואם אין כזה אתה מוזמן לפנות למיינד קליניק לאחד המומחים.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בן 2707/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)