עזרה לאחותי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה לאחותי!
    דפנה
    20/08/2008

שלום אחותי מטופלת בכדורים הלידול+ ולפורל+דקינט זאת עקב תקופה שבה אפשר לומר שהייתה בהיי , אבל כעת היא פשוט חצי בן אדם תשושה מאוד מאוד ללא תיאבון רוב היום שוכבת במיטה בוכה מיואשת וסובלת מאוד מאוד את הכדורים הנ"ל היא לוקחת כבר למעלה מ3 שבועות האם התשישות הזאת היא מהכדורים? מתי מחליטים שכדורים לא מתאימים ? והאם בכלל מטפלים בכדורים אלה כשהבן אדם בדכאון עמוק לפני כן היא עבדה ותפקדה אבל כעת היא גם מודאגת מאוד מה יהיה על מקום עבודתה כיון שהיא נעדרת זמן רב , ובכלל מודאגת שהטיפול לא יעיל בבקשה מנסיונכם האם אלו תופעות לוואי ? ובכלל מנסיונכם עם תרופות אלו האם אלו התגובות ? אודה אוד אם תוכלו לענות לי כי המצב קשה מאוד ואני אובדת עיצות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה לאחותי!

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

דפנה
    21/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה לאחותי!

22/08/2008

לדפנה שלום
    כדי לקבוע האם הטיפול נכון צריך להכיר את האדם. הלידול יכול לגרום להרבה מאוד תופעות לווי כגון העדר מחשבות, קשיחות בשרירים, ריור מוגבר, ועוד. היא לא מקבלת תרופה לדיכאון. תתייעצי בדחיפות עם המטפלים שלה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בהלידול ללא רצון המטופל

עודד
    06/10/2008

הוא אלימות פסיכיאטרית, אין ספק שאחותך בדיכאון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליץ התייחסות לתופעות לוואי

עודד
    06/10/2008

שאחותך מרגישה מהתרופה ולתת לה זמן לחשוב ולענות בלי לחץ לעבור על הכל לשאול אותה מה היא מרגישה, לפי תופעות הלוואי להחליט אם להפסיק את הכדור ולעבור לטיפול אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו