האם ניתן לשלב בין לוריוון להיפריקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ניתן לשלב בין לוריוון להיפריקום
    יניב
    23/08/2008

רופאת המשפחה המליצה לי תחילה על קלמנרבין וולריאן ושזה לא עזר על לוריוון כיוון שהיא אמרה שלוריוון יוצר תלות נפשית וגופנית הוא לזמן מוגבל ולכן ראיתי שהיפריקום עוזר וקניתי תה שזה צורה מוחלשת לעומתה הרופאת משפחה המחליפה אמרה לי שלוריוון אפשר לצרוך על בסיס יומי קבוע לאורך שנים ללא נזק אני משתמש עפ ההנחיה בלוירוון שיש צורך לשינה כל יום, למרות שגורם לי יום אחרי זה לכאב ראש שתי השאלות שלי הן: 1. האם יש ניגוד בין שימוש בשאר התרופות הצמחיות היותר קלות (קלמנרבין, ולריאון, תה פסיפלורה, תה היפיריקום) לבין שימוש בלוריוון? 2. האם יש לצרוך לוריוון קבוע או רק לפי הצורך שלי קרי חצי כדור ביום לחרדה וכדור בלילה שלינה והאם ניתן להשתמש בו אכן קבוע לאורך שנים? תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני משלב בניהם

מישהו
    25/08/2008

אני משלב בין לוריוון לרמוטיב. לפי מה שאני יודע אין שום בעיה עם זה וגם לא היה לי עד היום שום בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי לוריבן עשה טוב מצד אחד, אבל -

בן 27
    27/08/2008

מצד שני הוא גרם לי להיות מעט עצור כזה, זה כאילו מרגיע יותר מדי... אז שימו לב לשינויים בהתנהגות שלכם ובהרגשה ופעלו בהתאם. ערב טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שעל כל אחד זה יכול להשפיע אחרת

מישהו
    27/08/2008

זה ברור שזה יכול להשפיע אחרת על כל אחד. הבחור שאל אם זה בסדר מבחינת תגובות בין תרופתיות לא על לוריוון ספציפית לבד, לפי מה שידוע לי אין שום בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו