השפעת הרסיטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת הרסיטל
    מרסל
    24/08/2008

אני סובלת מחרדה קשה שמשמעותה קשיי אכילה. טופלתי ברסיטל, לא ממש עזר, אבל היו פעמים אחדות שחשתי שהחרדה השתחררה לי לזמן קצר, ולא חשתי בה, והיה קל לי לשתות ,אבל המצב הקודם חזר. איך אפשר להבין את זה? האם זו תופעה של התרופה? אם כן למה ההשפעה שלה הייתה זנית? שוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השפעת הרסיטל

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    25/08/2008

מרסל שלום,

מומלץ לשלב טיפול תרופתי עם טרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). שילוב זה הוכיח את עצמו כהכי יעיל בהתמודדות עם החרדות. במהלך הטיפול אתה תלמד מיומנויות שליטה בחרדות בהווה וגם לטווח הארוח.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה מסתתר מאחורי הטיפול הכל כך מדובר

מרסל
    25/08/2008

אפשר לפרט בבקשה איך עובדים אם אנשים בטיפול כזה? למי עלי לפנות?. תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול התנהגותי - קוגניטיבי CBT בחרד

ד''ר אירנה נתנאל
    27/08/2008

CBT הינו טיפול משימתי, מובנה, ממוקד וקצר מועד. במהלכו לומדים מיומנויות התמודדות עם החרדה בהווה ולטווח הארוך. לומדים על הקשר שבין מחשבה לרגש, לומדים להכיר ולזהות מחשבות אוטומטיות מוטעות ולהתמודד עם המחשבות. מבחינה התנהגותית לומדים להחשף לחרדות באופן הדרגתי מבלי לברוח ומבל להשתמש בעמצאי ההרגעות.

הטיפול אינו פשות ודורש נחישות, מחויבות ואומץ.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו