ציפרלקס*

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס*
    מעיין
    28/08/2008

יש לי חרדת נטישה. בתור ילדה חוויתי אלימות מילולית, כיום אני אובססיבית לגברים שאני נקשרת אליהם ופוחדת להינטש. אני לא מאושרת כבר כמה שנים, בעברי הייתי בולימית ולא טיפלתי ואני נוהגת גם לשטוף הרבה את ידי אפילו אם נגעתי בידית של דלת אני נגעלת כי נגעו לפני. וגם היום הרבצתי לחבר שלי כי הוא אמר שיעזוב אותי. האם זה חרדות? המליצו לי על ציפרלקס, האם זה כדור מומלץ במצבי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס*

הוספת תגובה

• חרדות

ד''ר אירנה נתנאל
    28/08/2008

שלום לך,

נראה שאת סובלת מהפרעות חרדה. טיפול משולב של תרופות (ציפרלקס - כדור מצויין) ותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) מאוד יעיל במצבים אלה. CBT הינו טיפול קצר וממוקד ובמהלכו ניתן לרכוש מיומנויות של התמודדות יעילה.

אשמח לענות על שאלות נוספות.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לציפרלקס

מעיין
    28/08/2008

תודה על היעוץ. 1. האם אחרי שהכדור מאזן את המצב במוח ניתן להפסיקו והחרדות והדיכדוך יחזרו? 2. האם ניתן לקחת בהריון או לפניו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו