הודעה לפרופ' לאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעה לפרופ' לאון
    יבגני
    04/09/2008

אני מטופל אצל נוירולוג באזור ירושלים אבל בעיקרון אני גר באזור השרון לא משנה אך אני כרגע הגעתי למצב הזה עכשיו בעיה היא לא מובנת לי! אצל רופא בירושלים אני בערך כבר 4 חודשיים והוא לא יכול לראות את כל עידכונים של רופא מישפחה שלי הוא כותב במערכת אלי אותה דבר רופא מישפחה שלי באזור השרון הוא לא יכול לראות מה כותב נוירולוג באזור ירושלים ולפעמיים הם חושבים שאני מישקרה עכשיו רופא מישפחה קבועה שלי הוא בחופשה והוא אמור לחזור עוד כמה ימים אבל אני נישאר עד אזה בלי ריטלין כמו אני מקבל אצל ניורולוג 20XR מי שום מה כתוב אצל רופא מישפחה שאני מקבל כבר חצי שנה בערך 20LA והוא לא רואה גם שאני נימצא בטיפול אצל רופא בירושלים כדורים אמורים להגמר לי מחר רופא מחליף את רופא מישפחה קבועה שלי הוא לא מוכן לירושם מה מקבל אלא מה הוא רואה במערכת ולא מעבר לזה אך אתם הייתם פוטרים את המצב שלי? ועוד שאלה אם אני לוקח כבר כמה חודשיים פעמיים ביום 20SR ופתיאום אני יחזור לקחת 10 מ"ג רגיל האם זה יכול לעשות עוד בעיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הודעה לפרופ' לאון

הוספת תגובה

• הודעה לפרופ' לאון

06/09/2008

ליבגני שלום
    אתה צריך למצוא דרך ששני הרופאים יבינו זה את זה. חובה.
    ריטלים LA XR או רגיל הם אותם החומרים שהוכנו בשיטות שונות. הריטלין הרגיל פועל רק 4-6 שעות כאשר האחרים פועלים עד 18-20 שעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו