מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות וסחרחורותערן12/09/2008
שלוםרב אני סובל מחרדות מגיל 24 כיום אני בן 44 .במשך שנים רבות הצלחתי לתפקד ולעבוד כמעט כרגיל. מזה 4.5 שנים ישנה רגרסיה המלווה בסחרחורות חוסר שיווי משקל ועוד.למען הסר כל ספק עשיתי שוב בדיקות כולל ct בדיקות שמיעה ועוד.ניסיתי רופאים רבים פסיכיאטרים אבל ללא הצלחה יתרה בסוף הגעתי לפרופסור לפסיכיאטריה שבמשך שנה ניסה עלי כל מיני שילובים של תרופות במינונים גבוהים אבל לצערי ללא הצלחה.כרגע הוא רוצה לתת לי את התרופה נרדיל ממעכבי מונו אבל תרופה זו צריכה דיאטה מיוחדת ובנוסף ניקוי כללי של תרופות מסוג ssri שאותם לקחתי כבר שנים רבות במינונים שונים.עכשיו מה הבעיה הפסקתי את התרופות ואחרי בערך 7 ימים אני מרגיש זוועה, סחרחורות איומות תחושה כללית רעה זרמים בפנים ועוד. עכשיו מה אני שואל האם תחושות אלה נגרמו לי עקב הפסקת התרופות כלומר פתאום לאחר שנים רבות אין כרגע כלום שיאזן אותי או שזה תסמיני גמילה מהכדורים שהיו פאקסט 20 מג כפול 5 פעמים ביום ביחד 100 מג בתוספת ליתיום גם אותו מינון.או שזה בכלל המצב הכללי שלי שלא קשור לכדור זה או אחר.אשמח לחוות דעתך, ערן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות וסחרחורות
ד''ר אירנה נתנאל16/09/2008שלום לך,
צר לי על הרגשתך. סחרחורת וחוסר שיווי משקל, זרמים בפנים הם תופעות של חרדה. סביר להניח שזה קורה לך משום אינך מאוזן מבחינה תרופתית (זה לא התמכרות לכדורים). לעיתים נדרש זמן כדי למצוא תרופה מתאימה. עד עז טיפול התנהגותית - קוגניטיבי יכול לעזור לך להתמודד עם מצבך. אני מכווה שאתה נוטל תרופות בהתאם להנחיית הרופא ולא מפסיק תרופה על דעת עצמך.
תרגיש טוב,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)