התלבטות לגבי התחלת טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי התחלת טיפול
    אילן
    18/09/2008

שלום לכם,אני גבר בן 32 ,התקף חרדה לפני 4 חודשים( הסתבר שהיו כמה קטנים כ3 ,בשנים שלפני אך קטנים וללא בעיות שינה חמורות כמו עכשיו,)הומלץ ציפרלקס 10 מ"ג ע"י פסיכיאטר . לא לקחתי מחשש מהתופעות לוואי והסתפקתי באלפראליד מדי פעם שעזר לשינה ורמוטיב לפני כחודש. בימיםהאחרונים הקושי להירדם גבר והאלפרליד נלקח לפני השינה על בסיס יומי (4 ימים), פסיכיאטר אחר שעימו נפגשתי אתמול, המליץ להמשיך עוד כחודש עם הרמוטיב וליהעזר " בקסנגיס" כדור אחד לשבועיים כדי להקל עליי קצת ואז לרדת ל"אלפרליד " במינון הדרגתי כפי שרשם. קראתי על הקסנגיס ו - רציתי לשאול האם הוא ממש מסוכן לתקופה כזו והאם הגמילה ממנו קשה מאד או סבירה? והאם הדרך נראית לכם נכונה? עברתי טיפול התנהגותי קוגניטיבי וללא ספק קל לי יותר במשך היום אך זה לא קרוב להיות אני מבחינת ,חדות מחשבה, כח וחשק לצאת עם אנשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי התחלת טיפול

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי התחלת טיפול

20/09/2008

לאילן שלום
    קסנגיס ואלפרליד הן אותם תרופות עם שמות אחרים. רמוטית יכול לעזור לשינה ולדיכאון קל אך לא מומלץ נגד התקפי חרדה. ההפסקה מקסנגיס יכולה להיות קשה מאחר ומתרגלים לתרופה. אבל בירידה מאוד הדרגתית בדרך כלל אין קושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו