טיפול משולב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול משולב
    שלומית
    19/09/2008

שלום, אני בת 37, היום הייתי אצל פסיכיאטר משום שכבר למעלה משנה אני מקבלת ציפרלקס ועדיין יש לי חרדות. החרדות שלי עוסקות בעיקר בפחד שלי ממות , אני כל הזמן חושבת שיש לי התקף לב (מרגישה סימפטומים פיזיים) ואני עומדת למות וחושבת מה יהיה על ילדיי... אני אם לשנים בני 7 ו 9 . הפסיכיאטר ביקש שאתחיל בנוסף להכפלת הציפרלקס (20 מ"ג במקום 10) לקחת גם קלונקס. אני חוששת מכדורים ממכרים ורוצה לקבל חוו"ד נוספת . הסביבה הקרובה שלי טוענת כי אני חייבת להתגבר ללא תוספת הכדורים ושאני "יעבוד על עצמי" בכוחותי בלבד ואתחיל לעסוק קצת בפעילות גופנית שתשפר את המצב?. אודה לחוו"ד נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול משולב

הוספת תגובה

• טיפול משולב

20/09/2008

לשלומית שלום
    התוספת עליה המליץ הפסיכיאטר מאוד מקובלת. אני לא מכיר אותך לכן לא יכול להביא דעה בנושא של "תתגברי על עצמך". הרבה פעמים טיפול פסיכולוגי עוזר לחזק את הדימוי העצמי ואת הדרך אנו מתמודדים עם החיים. זה מאוד יכול לסייע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו