הפרעות בהליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות בהליכה
    ירון
    20/09/2008

שלום, שמי ירון ,בן 25 , חולה בסכיזופרניה . אני מקבל טיפול משולב של ריספרדל 4 מ"ג וזריקת קלופיקסול דפו 200 מ"ג , החל מדצמבר 2007 . בתחילת הטיפול הגבתי ברעד קל האופייני לפרקינסוניזם והוסיפו לי זריקת פלקסין . עכשיו , לאחר תשעה חודשים של טיפול , אני גם הולך עם צעדים קטנים ביותר . אני פשוט לא יכול ללכת כמו שצריך . ניסיתי פרטאן בהמלצת נוירולוג ליום אחד וזה עשה לי שלשולים כבדים . מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות בהליכה

הוספת תגובה

• הפרעות בהליכה

20/09/2008

לירון שלום
    גם ריספרדל וגם קלופיקסול יכולים לגרום לפרקינסוניזם. עליך לבדוק עם רופא החלפת טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז על איזו תרופה אתה ממליץ ?

ירון
    20/09/2008

לקחתי זיפרקסה 15 מ"ג בעברי וזה השמין אותי ב17 קילו . סרוקוול אני פוחד לקחת מפאת כאבי בטן עזים ורגישויות בעיכול שזה עלול לגרום לי . וגאודון , שמעתי שזה מגביר הזיות לכמה אנשים שלקחו את התרופה . (גם כאבי לב , יש לי צניחת מסתם מיטרלי ,MVPׂ ) .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו