מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך טיפול-התלבטותדניאל21/09/2008
שמי דניאל,חיילת משוחררת,רוב שירותי הצבאי טופלתי ע"י פסיכיאטרית בocd,חרדות הפרעות שינה ודיכאון,הפסקתי את הטיפול על דעת עצמי-גם התרופתי (אני יודעת שזו הייתה החלטה שגויה) וכרגע אני זקוקה לעזרה שוב. שאלתי היא, במידה ואני פונה לפסיכיאטר מטעם קופת החולים האם זה נרשם בתיק הרפואי שלי? איך זה יכול להשפיע על קבלת עבודה בעתיד,לימודים וכד' (אני מעוניינת לעבוד בתחום הפסיכולוגיה ואוליאפילו להתגייס למשטרה) האם זה יכול לפגוע בסיכויי להתקבל? אל מי אני יכולה לפנות כדי לקבל תשובה,אם אפשר בצורה אנונימית.... תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדניאל
ד''ר ערן ואדים הראל22/09/2008א. חשוב שתקבלי טיפול טוב ב- OCD כי זה ישפר מאוד את איכות החיים שלך.
ב. בקופות החולים סודיות רפואית נשמרת אלא אם כן את חותמת על ויתור סודיות עבור גוף מסויים במידה והוא דורש זאת ממך לשם קבלתך לעבודה.
ג. זה שאת סובלת מ- OCD לא משפיע על קבלתך לאוניברסיטה או ללימודי פסיכולוגיה. לגבי המשטרה אינני יודע מה הדרישות שלהם.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)