המשך טיפול-התלבטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך טיפול-התלבטות
    דניאל
    21/09/2008

שמי דניאל,חיילת משוחררת,רוב שירותי הצבאי טופלתי ע"י פסיכיאטרית בocd,חרדות הפרעות שינה ודיכאון,הפסקתי את הטיפול על דעת עצמי-גם התרופתי (אני יודעת שזו הייתה החלטה שגויה) וכרגע אני זקוקה לעזרה שוב. שאלתי היא, במידה ואני פונה לפסיכיאטר מטעם קופת החולים האם זה נרשם בתיק הרפואי שלי? איך זה יכול להשפיע על קבלת עבודה בעתיד,לימודים וכד' (אני מעוניינת לעבוד בתחום הפסיכולוגיה ואוליאפילו להתגייס למשטרה) האם זה יכול לפגוע בסיכויי להתקבל? אל מי אני יכולה לפנות כדי לקבל תשובה,אם אפשר בצורה אנונימית.... תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך טיפול-התלבטות

הוספת תגובה

• תשובה לדניאל

ד''ר ערן ואדים הראל
    22/09/2008

א. חשוב שתקבלי טיפול טוב ב- OCD כי זה ישפר מאוד את איכות החיים שלך.
    ב. בקופות החולים סודיות רפואית נשמרת אלא אם כן את חותמת על ויתור סודיות עבור גוף מסויים במידה והוא דורש זאת ממך לשם קבלתך לעבודה.
    ג. זה שאת סובלת מ- OCD לא משפיע על קבלתך לאוניברסיטה או ללימודי פסיכולוגיה. לגבי המשטרה אינני יודע מה הדרישות שלהם.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו