מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני כרגע לקוח לוסטרל 100מ"ג ויש לידני23/09/2008
שאלה בקשר להשפעה על החשק המיני בחלק מאתרים עם תופעות לוואי של התרופות כתוב על זה שהוא יכול להוריד את החשק המיני ובחלק לא כתוב לפי מה שמצאתי כל תרופות ממשפחה שלו יכולים לגרום להורדת החשק מה שלא הבנתי הוא מה התדירות של זה מכיון שחלק כתוב שזה תופעה נדירה של התרופה וחלק כתוב שזה תופעה מאוד נפוצה (מחקר שמצאתי אומר 20-30%) וגם בהנחה שיש השפעה על החשק המיני אם הוא מבטל את החשק המיני כך שבכלל לא אהיה או רק מוריד אותו כאשר דברתי על זה עם הרופא המטפל הוא שאל אם יש זקפה ועניתי לו שיש זקפה במצב של גירוי מיני אבל אם פועל זה אומר שתרופה לא פוגעת עניין הוא וזה אולי פסכילוגי ולא מתרופות הוא שלא כמו החברים שלי אני לא מתסכל על על אחת ברחוב לא שם לב לדברים וגם זה שזה לא הדבר הכי חושב לי בקשר זוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לניר
ד''ר ערן ואדים הראל24/09/2008אתה צודק שחשק מיני אינו בהכרח תפקוד מיני, שזיקפה היא אחד ממאפייניו. כל התרופות ממשפחה זו יכולים לגרום לירידה בחשק המיני והתופעה די שכיחה ו- 20-30 אחוז זה פחות או יותר היקף התופעה. בדרך כלל מדובר על ירידה בחשק המיני ולא העלמו המוחלט. ישנם תכשירים שיכולים לעזור בכך. לעיתים דיכאון וחרדה יכולים לפגוע בחשק המיני ובהרבה מקרים קשה להבחין. בשל כך דרוש יעוץ מקיף יותר.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בדיקת דם או הרומנים שיכולה לאתר
דני27/09/2008יש בדיקת דם או הרומנים שיכולה לאתר את מקור הבעיה או לשער? מבחניתי זה יכול להיות בכלל לא קשור לתרופות כי גם לפני שלקחתי את התרופות לא הייתי בדיוק מסתכל או משהו כזה ולא הייתי כמו כל הנערים בתיכוןו שמדברים על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)