מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושש מסכיזרופניהשאלה24/09/2008
כול חיי היו לי התקפי חרדה בגיל 21 עברתי לגור לבד לא היו לי כול כך חיי חברה אבל ההייתי די עסוק כך שלא יצא לי להיות הרבה לבד אבל שהייתי לבד המחשבות הרגו אותי לאחר שעישנתי פעמיים אחדות במינון מאוד מאוד קטן חשיש החלו לי התקפי חרדה כאליו אני מאבד את המציאות אני זה לא אני וכאבי ראש תמידיים עיפות מוגברת ופחדים לא ברורים לי מדברים פשוטים כמו אני חושש ללכת עם חבררי בערב וחושש שיצא איזה עימות או משהו ואני ישר יברח אני לאחר צבא ושרק מדברים על לימודים אני מתחיל להיות חרד ואני אפילו לא יודע ממה חשוב לציין שאני לא חושב שמישהו מתנקל לי אני מסתדר עם כולם שאני עסוק המחשבות עוברות באות כמה פעמי ביום אני לא חושב שאני איזו דמות חשובה בן אדם רגיל פרופיל נמוך אין לי חשד של רדיפה או משהו אני מחובר מאוד חזק למציאות אך יש רגעים שאני אפילו פוחד לצאת לרחוב ולא ידוע לי הסיבה אני מפחד מזוגיות וכול הקשור לאהבה ללימודים לעבודה חדשה למקומות חדשים יש לי סדר יום רגיל ומשעמם אין לי שום מטרה האם חשוב חשוב לציין שהפחדים לאחר כמה דקות נראים לי שטותיים ומצחיקים האם זאת חרדה או התחלת סכיזרופניה אנא ענו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי לציין
שאלה24/09/2008ביום שישענתי את החשיש(בגוינט) במינון מאוד קטן ישבתי על המיטה ובמשך עשר דקות רצו לי מלא קולות של אנשים מהעבודה מהחיים הקולות לא היו פיזים אלא בתוך המוח הם לא פקדו עליי כלום סתם קולות ללא משמעות זה עבר אחרי שיצאתי מהבית וחזר אחרי חודש חולפני השינה למשך כמה דקות עד שנרדמתי אין לנו מחלות במשפחה ואחי טען שגם חווה וזה קורה להרבה אנשים ממצב של עייפות זה בחיים לא קרא לי בבוקר או במהלך העבודה או נהיגה גם לי זה נראה מעייפות או מסתם לחץ נפשי ועד היום זה לא חזר יש לציין שהייתי בדיכאון הדיכאון חלף אך נשאר החרדה דברים לפעמים לא ניראים לי מציאותיים כגון"אני לא באמת פה ומי זה ומה זה יש לציין שאין לי מחשבות שווא של גדלות יחס אהבה קנאה רדיפה או מסוג כלשהוא להפך אני מאוד מציאותי ומחובר , לא חושד באף אחד מדבר לעניין אף אחד לא אמר לי שהשתנתי חוץ ממשפחתי השאלה האם זאת סכיזופרניה או סתם תקופת חרדה שתעבור על ידי טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני מומחה בעיניינים של הביטוח הלא
26/09/2008לילין שלום
לילין שלום
אתה פשוט צריך לשפסיק לעשן! יש הרבה אנשים שחשים חרדות הכל מיני סוגים אחרי עישון אפילו עם זה מעט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)