שאלה לפרופסור לאון גרינהאוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופסור לאון גרינהאוס
    אני
    29/09/2008

שלום פרופ' גרינהאוס אני סובל מדיכאון, חרדות הפרעות קשה וריכוז ועוד הרבה דברים שקשורים אני מנסה למצוא תרופה שתעורר אותי ולא תרדים. אני לוקח אדרונקס כרגע 3 שבועות פעם ביום כי בכל מקום ראיתי רק שהיא מעוררת. הבעיה שהיא רק מרדימה אותי מאוד. גם אין הטבה בינתיים בדיכאון. עוד יומיים יש לי תור לפסיכיאטר ורציתי לבקש את דעתך שאלותי הם: 1. האם אתה חושב שאם אני יעבור לתרופה אחרת כמו דפרקסן היא תעורר אותי? 2. האם יכול להיות שאם אני ימשיך עם האדרונקס היא תעורר אותי? תודה רבה ושתהיה לך שנה טובה ונפלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני מוסיף משהו

אני
    29/09/2008

קראתי באינטרנט לגבי ריטלין שאם לוקחים במינון נמוך אז הוא מרדים אבל אם לוקחים במינון גבוהה הוא מעורר. האם יכול להיות שזה גם עבור אדרונקס למי שסובל מADHD?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופסור לאון גרינהאוס

05/10/2008

לאני שלום
    סליחה על האיחור בתשובה, היתי בחו"ל. תרופה מעוררת זו שאלה מורכבת. בדרך כלל ritalin או provigil נחשבים לתרופות מעוררות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו