סרוקסט ותסמיני גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוקסט ותסמיני גמילה
    דרור
    30/09/2008

אני בן 36 ללא בעיות או רקע נפשי כלשהו. לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש חולשה גדולה, חום 37.3 , בעיות במע העיכול נעשו לי בדיקות נרחבות ללא ממצאים ברורים. חלק מהרופאים העלו השערה שזאת מחלת נשיקה כרונית או דומיה. במקביל המליצו לי על לקיחת סרוקסט 20 מג. אחרי חודשיים של סבל מתופעות הלוואי ובלי שיפור דרמטי במצב הכללי החלטתי להפסיק בצורה מדורגת... פחות רבע כדור כל שבוע עד הפסקה מוחלטת לפני 10 ימים. לפני 3 ימים התחלתי להרגיש פחות טוב שהסימפטומים המרכזיים הם חולשה וכאילו קצרים בראש/ראיה ודופק לפעמים מואץ (85-90). האם זה יכול להיות בגלל תסמונת גמילה? ואם כן תוך כמה זמן ארגיש שיפור? אני סובל מאוד ואין לי דרך להתייעץ עם הרופא שלי עד אחרי החגים. אשמח לקבל תשובה מפורטת וכל דרך אשר תקל עליי המון המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוקסט ותסמיני גמילה

הוספת תגובה

• סרוקסט ותסמיני גמילה

05/10/2008

לאבי שלום
    seroxat או paxet יכולים לתת תגובות להפסקת התרופה שהם ממושכות. צריך סבלנות ולהוריד את מינון התרופה מאוד מאוד בהדרגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו