ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס
    מיקה
    01/10/2008

אני כבר נוטלת חודשיים ציפרלקס עקב דיכאון קל-בינוני וחרדות שהיו לי בעקבות הפסקת עישון חשיש שנמשך מס' שנים על בסיס יומיומי. כיום אני נקייה כבר 5 חודשים עוד מעט.. אני כל הזמן קוראת פה שמי שמפסיק עם התרופה הזאת מתחיל לחוש דכדוך שוב וחרדות.. יש לציין שאני תמיד הייתי נגד כדורים פסיכיאטריים בגלל שיש לי אחות שמטופלת כבר מס' שנים עקב סכיזורפניה שהתפרצה לה בזמנו..וכל העיניין שלראות אותה לוקחת הרבה כדורים כל יום קצת הרתיע אותי..איכשהו התגברתי על זה והחלטתי לקחת ציפרלקס 10 מ"ג וללכת לשיחות עם עובד סוציאלי..אני התחלתי עם הכדורים האלה במטרה להפסיק איתם..אני משום מה חוששת ולא מבינה מה הרעיון להפסיק עם התמכרות אחת ולהכנס לאחרת.. האים שאנסה להפסיק בטוח שארגיש צורך לחזור ולקחת אותם.. הפסיכיאטרית אמרה שאצטרך לקחת אותם בערך שנה..אבל יש לי הרגשה לפעמים שאצטרך לקחת אותם הרבה יותר... אולי היה עדיף כמו בדיכאון הקודם שפקד אותי לפני כמה שנים (שגם ניסיתי להפסיק לעשן)..לחכות כמה חודשים להרגיש רע ולסבול ולחכות שזה יעבור (בזמנו זה עבר אחרי 4 5 חודשים אבל חזרתי לעשן ).. יש לי הרגשה שאם הייתי מנסה לעבור את זה בלי כדורים מצד אחד הייתי אומנם סובלת תקופה אבל בטח מתגברת על זה והגוף היה לומד באופן טיבעי את כל הפעולה שהכדורים עושים תוך זמן קצר.. סליחה על הסירבול והאורך ..יש לציין שאני סטודנטית ואחת הסיבות שלקחתי את הכדורים זה כדי שאוכל להתרכז יותר וכאלה אבל הפחד שלי זה שלא אוכל בלעדהם..אני לא רוצה לקחת אותם כל חיי..או כל פעם שארגיש דכודוך בחיי או חרדות למינהם אצטרך ישר לרוץ ולקחת אותם כי הנה יש לי משהו קל ופשוט שיכול להרים אותי..(בהזדמנות זאת אציין שזה כדור לא רע לא "גלולת אושר" אבל בהחלט מקל על הסימפטומים).. מי ייתן ותהיה לכולם פה שנה טובה ומתוקה.. אודה על התייחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

• ציפרלקס

05/10/2008

למילי שלום
    זה נשמע שיש לך אמונות רבות על תרופות, על דיכאון, על משך טיפול ועוד. תכנסי לאתרי דיכאון כמו האתר שלנו ותלמדי נתונים על דיכאון. אומנם קנביס יכול לתת תחושה אנטי-דיכאונית מאוד ברור שהוא יכול לעורר מצבים פסיכוטים. תיזהרי.
    אין ספק שמאמצים אישיים להתגבר על דיכאון מאוד מומלצים אבל על תישכחי את הטיפול הפסיכולוגי שמאוד יכול לעזור..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו