ריספרדל ומחשבות טורדניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריספרדל ומחשבות טורדניות
    בן 27
    01/10/2008

רק לתיזכורת - לוקח ריספרדל ( כרגע 1 מיליגרם ביום ) כשנתיים עקב התקפי אי שקט מלווים ברעידות בכל הגוף, כמו כן בשל התנתקות חברתית, כיום מרגיש יותר טוב, בשניי המישורים. אוקיי אז קורה לי שאני מסדר את הראש שלי ואת המחשבות ואז הכל נהנה בסדר, ואז פתאום באה מחשבה טורדנית אחת והורסת לי הכל ופוגעת בי מבחינת איך שאני מתנהג בחברה ( אני נהיה יותר שקט ומשהו כמו פחות חברותי ופחות נוכח במקום ) חשוב לציין שלפני שלקחתי את הריספרדל לא זכור לי מקרים כל כך קשים של מחשבות טורדניות שבאים לי כל כמה שניות והורסים לי הכל. גם ככה אני רוצה להפסיק עם הריספרדל, האם באמת זה הריספרדל שגורם לי למחשבות הטורדניות האלו ? בכל מקרה ככה אי אפשר להמשיך ואני צריך למצוא פתרון המחשבות הטורדניות הורסות לי את החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריספרדל ומחשבות טורדניות

הוספת תגובה

• ריספרדל ומחשבות טורדניות

05/10/2008

לבן 27.
    ריספרדל יכול להחמיר וגם לעזור מאוד למחשבות טורדניות. אתה צריך התייעצות עם המטפל שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו