OCD מבקש עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• OCD מבקש עזרה
    אלרן
    12/10/2008

שלום, סליחה על הניסוח הארוך אני אדם בן 24 ,אובחנתי לפני 4שנים כסובל מOCD, ואת זאת גיליתי בזמן התמודדות עם משבר זהות מינית , ניתן לי סרוקסט במינון 1 וחצי לאחר פגישות מול פסיכולוגים שהרגשתי כי אינן מועילים לי ,החלטתי ללמוד להתגבר לבד נרשמתי למכללה לרפואה משלימה כ3 שנים שבמהלכם הפסקתי ליטול כדורים ,חוויתי חיבור עוצמתי לעצמי ואף התחלתי לטפל בתלמידי שנה א במכללה , לצערי לפני כשנה נטלתי אקסטזי במסיבה ומאז כאילו כל מה שלמדתי מופנה נגדי ,ואני משעבד עצמי ונאבק כל יום בקונפליקט אחר ברמה הרוחנית (צמחונות ,זיהום כדור הארץ וכ"ד,) עד לרמה שאני שולל את זכותי להתקיים . אני שם לב שמדובר בOCD חזרתי ליטול סרוקסט כדור וחצי אך אני מרגיש כי הוא מקהה את החושים עכשיו שיניתי לרסיטל אני מרגיש הרבה יותר קליל וטבעי אך יש החרפה במחשבות אובססיביות 1-האם אני צריך שוב ללמוד 3 שנים ע"מ להתגבר על הOCD -אם בכלל ניתן (ללא כדורים)? 2- האם רסיטל בכלל מתאים לOCD כי ע"פ תחושתי אני שמח אך מופצץ מחשבות .? הפסיכיאטר שפגש אותי אמר תבחר מה שאתה רוצה כל הכדורים אותו דבר (רסיטל פקסט סרוקסט) 3- אני מתחיל ללמוד השנה פסיכולוגייה קרימינולוגייה -האם אדם הסובל מOCD יכל להתעסק בתחומים אלו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    OCD מבקש עזרה

הוספת תגובה

• תשובה לאלרן

ד''ר ערן ואדים הראל
    14/10/2008

רסיטל היא תרופה בשימוש ל- OCD אך דרושים מינונים גבוהים. כמו כן, טיפול פסיכולוגי ב- CBT יכול מאוד לעזור. אין מניעה לעסוק בכל תחום ברגע שה- OCD מאוזן.
    חג שמח,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו