מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- OCD מבקש עזרהאלרן12/10/2008
שלום, סליחה על הניסוח הארוך אני אדם בן 24 ,אובחנתי לפני 4שנים כסובל מOCD, ואת זאת גיליתי בזמן התמודדות עם משבר זהות מינית , ניתן לי סרוקסט במינון 1 וחצי לאחר פגישות מול פסיכולוגים שהרגשתי כי אינן מועילים לי ,החלטתי ללמוד להתגבר לבד נרשמתי למכללה לרפואה משלימה כ3 שנים שבמהלכם הפסקתי ליטול כדורים ,חוויתי חיבור עוצמתי לעצמי ואף התחלתי לטפל בתלמידי שנה א במכללה , לצערי לפני כשנה נטלתי אקסטזי במסיבה ומאז כאילו כל מה שלמדתי מופנה נגדי ,ואני משעבד עצמי ונאבק כל יום בקונפליקט אחר ברמה הרוחנית (צמחונות ,זיהום כדור הארץ וכ"ד,) עד לרמה שאני שולל את זכותי להתקיים . אני שם לב שמדובר בOCD חזרתי ליטול סרוקסט כדור וחצי אך אני מרגיש כי הוא מקהה את החושים עכשיו שיניתי לרסיטל אני מרגיש הרבה יותר קליל וטבעי אך יש החרפה במחשבות אובססיביות 1-האם אני צריך שוב ללמוד 3 שנים ע"מ להתגבר על הOCD -אם בכלל ניתן (ללא כדורים)? 2- האם רסיטל בכלל מתאים לOCD כי ע"פ תחושתי אני שמח אך מופצץ מחשבות .? הפסיכיאטר שפגש אותי אמר תבחר מה שאתה רוצה כל הכדורים אותו דבר (רסיטל פקסט סרוקסט) 3- אני מתחיל ללמוד השנה פסיכולוגייה קרימינולוגייה -האם אדם הסובל מOCD יכל להתעסק בתחומים אלו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאלרן
ד''ר ערן ואדים הראל14/10/2008רסיטל היא תרופה בשימוש ל- OCD אך דרושים מינונים גבוהים. כמו כן, טיפול פסיכולוגי ב- CBT יכול מאוד לעזור. אין מניעה לעסוק בכל תחום ברגע שה- OCD מאוזן.
חג שמח,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)