האם אני חולה נפש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני חולה נפש
    איציק
    13/10/2008

לשיפוטכם" 1:הכל מוזר לי מרגיש שאני זה לא אני הרגשה מנתוקת מכולם 2:התקפות חרדה קשות מאוד מסתגר בבית 3דכאון בלתי נסבל מלווה בסחרחרורות אי שקט נפשי כולצ היום בתנועה עם הידים 4 מחשבות מפגרות כמו למה יש בני אדם למה מיצירים אוכל איך הבן אדם הזה חי דברים דפוקים 5מחשבות רדיפה שאני לא מאמין להם זאת אומרת רק המחשבה על המחשבה מפחידה אותי לדוגמא מחכה לי אדם למטה כדי לפגוע בי אני לא מאמין בזה אך זה מפחיד אותי לא יודע למה יש לציין שהמצב הזה קיים גכבר שלושה חודשים עם הפרעות בשינה באכילה בעבודה ביציאה חברים הכול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני חולה נפש

הוספת תגובה

• תשתדל להתגבר על הפחד

עודד
    13/10/2008

פשוט אל תפחד אל תיתן למחשבות להטריד אותך, פנה לעזרה, לא אצל האנשים האלו שיסכנו את החיים שלך , הפסיכיאטרים, פנה לקבוצות מדיטציה ספורט ודאג לתזונה יותר טובה ולבריאות תתחזק, קרא באינטרנט על אנשים שמרגישים ומתארים את מה שעובר עליהם ומצא עצות טובות איך הם שיפרו את המצב שלהם, השתדל להתרחק מהפסיכיאטרים, אלו העצות הכי טובות שאני יכול לתת לך בשלב הזה, אפשר להשתמש בכמה פיתרונות טבעיים כהרגעה, יש פסיפלורה, יש תה ירוק, גם קפה שחור יכול לעזור ולהרגיע. השתדל לא לעשן יותר מדי סיגריות, אם אתה מעשן סיגריות. טיפול פסיכולוגי יכול לעזור, פשוט התרחק מהכימיקלים של הפסיכיאטרים, הם מסוכנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

איציק
    13/10/2008

ידוע לך אם אני חושב לדוגמא שמיהשהו מחכה לי מחוץ לבית איך אינני מאמין לזה כלומר אני יודע שאף אחד לא מחכה זה סכיזורפניה או מחשבה טרדנית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך קפצת לסכיזופרניה?

עודד
    13/10/2008

מחשבות כאלו מטרידות הרבה אנשים בימינו, אני לא ממש יכול לעזור לך דרך כאן, אמרתי לך מה אתה יכול לעשות שתף אנשים שאתה בוטח בהם במה שעובר אלייך, פנה לעזרה לא פסיכיאטרית, גם לעמותה לזכויות האזרח והמאבק לכפייה הפסיכיאטרית יש להם כלים לעזור לך ולהפנות אותך למקומות שיעזרו לך בלי שתתדרדר מטה במערכת הפסיכיאטרית לעבר תגובות אחרות שאתה יכול לראות בדף הזה של אנשים שנפגעו מהטיפול הפסיכיאטרי הלא נכון והלא מדעי והשקרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ערן ואדים הראל
    14/10/2008

נראה כי אתה עובר תקופה קשה וכי אתה במצוקה. זה לא המקום ואין די אינפורמציה על מנת לאבחן את מצבך אך אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר בהקדם כי הוא יוכל להקל על ההתמודדות הקשה שאתה עובר כל יום ע"פ התאור שלך.
    חג שמח,
    דר' הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו