שאטלתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאטלתי
    סמי
    14/10/2008

האם מצב של דיכאון וחרדה שמתמשכים לתקופה של ארבע חודשיםם דכאון חולף וחוזר וחרדה מתמדת כול היום כוללים פחד מלצאת החוצה מחוץ לבית בלי מחשבות רדיפה ושאאני יוצא מהבית אני מרגיש שהכול זר לי הכל משונה לי כמובן שאני מציאותי מאיין תחושה של ריחוף וניתוק מהעולם כאילו העולם הזה לא קיים וכאילו אני לא באמת שם תחושות אימה ופחדים חזקים מדבר לא ידוע למשל אני יכול לשוחח עם אמי ולא להקשיב לה בכלל ואני מרגיש כאילו הקול שלה נכנס לי לאוזן בצורה אחרת כאילו הוא לא נקלט לי טוב במוח אני יכול להסתכל על תמונה ולפ]חד בלי שום סיבה חשוב לציין כי אני מדבר לעניין עונה לעניין לא מדבר אפילו פת שטות לא מאמין לשום מחשבה מקסימום לכפייתי שרק מעצבן אותיע ולא מפחיד אותי למשל מחשבות רדיפה אני יודע שזה לא קיים אבל המחשבה מעצבנת אותי ולא נותנת מנוחה יש לי מעיין תחושוטת דה זה וו וגעגועים לדברים לא ברורים תחושה של כמה שניות ונעלם לחוץ רוב הזמן מחייך לאנשים אבל נשרף מבפנים חוסר תקווה יאוש לא הייתי אומר הסתגרות אני מדבר בעבודה עם אנשים מועם המשפחה אבל עם החברים ניתקתי כול קשר עקב החרדות ולא הדכאון זה לא שלךא בא לי זה פשוט מהחרדה הקשה מרגיש לפעמים שאני משתגע כאליו אני הולך כול שניהה להזות או לשמוע קולות והאוזן שלי מוכנה לכל דבר גם סוג של חרדה אני יכול לראות את אימי מתאפרת או שסתם הדלת פתוחה אני מתחיל להלחץ בלי שום סיבה השאלה בגדול האם זו יכולה להיות סכיזורפניה ואין לי שום סימינים פסיכוטיים להיפך אני מאוד שפוי ומציאותי דיבור מאורגן או שזה יכול לנובע מהחרדות אמשח לקבל תשובה עם טיפתצ ההערכה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאטלתי

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    14/10/2008

סמי שלום,

כדי לענות על שאלתך נדרש אבחון מעמיק. אך בכול זאת אנסה להתייחס למכתבך. זה לא נראה סכיזופרניה. תופעות שאתה מתאר דומות לדהריאליזציה שאופיינית למצבי חרדה. טיפול תרופתי משולב עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) יכול מאוד לעזור לך להתמודד עם מצבך.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו